tiistai 6. maaliskuuta 2012

Olen ihana

Kävin eilen Kampin Anttilasta ostamassa itselleni oman mukin, koska olin sellaisesta haaveillut. Totta kai siis täältä mukeja löytyy jo valmiiksi, mutta ajattelin ostaa vielä ihan oman-oman mukin, u know. Jonkun halvan. Ostin sitten 2 mukia. Toinen oli sellainen perusmuki, oranssin värinen. Sen alun perin ajattelin pelkästään ostaa, kunnes näin tämän:


Ajattelin siinä sitten itsekseni hymyillen ja virnistellen, että vähänkö olisi hauskaa ostaa itselleen muki, jossa lukee "Olet ihana!". Siitähän olisi ihan mahtava hörppiä aamuisin vaikka kaakaota ja miettiä, kuinka ihana on. Kiva aloitus aamuun!

Lisäksi kävin eilen ja tänään leffassa... Rahan menoa joo ja netistä saisi varmasti ladattua, mutta mutta... Rakastan vaan leffoissa käyntiä yli kaiken. No can do. Ja onneksi on säästössä vähän kahisevaa, eivätkä päivänäytökset maksa hirveitä summia kuitenkaan.

Eilen kävin siis katsomassa Sherlock Holmesin - vihdoin ja viimein. Suomen ensi-iltaanhan se tuli joulukuussa. Oli kyllä ihan mielettömän hauska ja viihdyttävä, eikä siistin näköisistä toimintakohtauksista meinannut saada tarpeekseen. Nam! 

Tänään vuorossa oli Mission Impossible, jonka menin vähän empien katsomaan, mutta tieto suomalaisnäyttelijän suorituksista jenkkileffassa houkutti sen verran kuitenkin, että ennen kuin huomasinkaan, olin ostamassa jo siihen lippua. Enkä pettynyt. Onneksi. Leffa koukutti alusta loppuun. Edelmannillekin oli annettu mukavasti vuorosanoja, eikä tämän rooli ollut mitenkään olematon, vaikka niinhän hän on jossain vähätellytkin. Good job !

Ei kommentteja: