lauantai 24. maaliskuuta 2012

Day 9

YOUR BELIEFS

Umm. Uskon, että...

- Jokaisella on kohtalonsa tässä maailmassa, eikä vääriä päätöksiä voi tehdä (vaikka joskus tuntuukin siltä). Ne on vaan polkuja, jotka valitsee kulkea. Jotkut on huonompia, jotkut parempia vaihtoehtoja. Ne määrää kohtalon. Tai jotain sellaista... En kyllä tiedä, että onko siinä mitään järkeä, mutta itseäni lohduttaa suuresti välillä miettiä näin.

- Ulkoavaruudessa on elämää. Oikeasti ne on tarkkailleet meitä vuosikymmeniä - ellei satoja -, mutta me ollaan niin tyhmiä, ettei tajuta sitä. Tai ne ulkoavaruuden elävät osaa olla näkymättömiä ja niillä on kehittyneempi elämä, jonka takia me urvelot ei tajuta yhtään mitään. Ne on kuitenkin ihan kivoja tyyppejä, jotka naureskelee meille apinoille jossain. Ehkä ne katsoo jotain reality show'ta meistä itseään huvittaakseen. Who knows?!

- Tulevaisuudessa naisille aletaan antaa ilmaiseksi kuukautissuojia, sillä kaikki tajuaa, että haloo, ne on ihan sikakalliita, eikä naiset mitään periodeilleen voi. Ja että on se väärin, että meidän täytyy ostaa niitä - arvaa vaan, jos ei vaikka ole ylimääräistä, ja joutuu säästämään. Mites sitten suojaat itsesi? Ei kauhean miellyttävää. Niinpä päätetään antaa suojat ilmaiseksi naisille. On ne viisaita siellä tulevaisuudessa!

Olipas hienot uskomukset.

Ei kommentteja: