tiistai 27. maaliskuuta 2012

Another cooking video

Joo. Se on täällä nyt. Siinä on mahtava juoni alussa, mutta siihen se sitten lopahtaakin. Vai lopahtaako? Ainakin meillä oli taas harvinaisen hauskaa ja väsähtänyttä meininkiä kuvatessa, toivottavasti se välittyy muillekin katsojille. Ja toivottavasti teillä menee vähän paremmin kokkailut, jos momoja meinaatte itse tehdä joku päivä. Hihi.



En ole tosiaan varma, että tuleeko näitä kokkailuvideoita enää. Ja milloin seuraavan kerran, jos on tullakseen. Pitää nyt katsoa, että kuinka innostuu. Ensisijassahan me omaksi iloksemme näitä amatöörikotivideoita teemme, mutta totta kai on tosi kiva juttu, jos joku muukin niistä tykkää. Sitten joskus muutaman vuoden kuluttua voi nauraa näille vielä enemmänkin. Koska nauraminen pidentää ikää!

Sitten eiliseen palatkaamme hetkeksi...


Hyvät ja huonot uutiset -ohjelmaa kuvataan Ilmalassa ja samassa studiossa kuin Korkojen keraa perjantaisin. Yleisön piti olla paikalla klo 16.15, ja me oltiin siellä klo 16.11 (joo tarkkaa haha). Mentiin ensin jonnekin infoon kysymään tietä oikeaan paikkaan jostain rakennuksesta ja sieltä sitten meille sanottiin, että oikea studio sijaitsee ihan nurkan takana.

Rimpautettiin ovikelloa ja meidät noudettiin sisälle. Heitettiin takit naulakkoon ja astuttiin studioon, joka ei ollut kauhean täynnä. Oltiin melkein viimeisiä saapuvia siellä. Suurin osa yleisöstä oli eläkeläismummoja.

Studio sinällään oli oikeastaan sellainen, minkälainen olin sen kuvitellutkin olevan. Kameroita ja valoja ja ihmisiä pienessä tilassa. Me istuttiin toiseen riviin, heti yhden kameramiehen taakse. Ihan hyvä paikka.

Kuvaukset alkoivat siinä klo 16.45, ja loppuivat vähän yli seitsemän. Lyhyitä taukoja oli ehkä kolme tai neljä.

Minkälainen se sitten oli? Täytyy sanoa, että minulla oli pienet epäilykseni siitä, kuinka hauskaa se tulisi olemaan. Pitäisikö turvautua tekonauruun? Yllätyin positiivisesti. Tunnelma oli leppoisa ja mukava ja montakin kertaa sai hihitellä panelistien jutuille. Ja hei - siellä oli Maija Vilkkumaa, joka kruunasi homman täydellisesti. Ja jos joku nyt ei vielä(kään) sitä tiedä, niin Maija on mielestäni Suomen karismaattisin laulaja. Piste. Kyllä, tästä voidaan olla eri mieltä. Olisihan se outoa, jos kaikkien mielestä näin olisi.

Olin ollut todella huolissani nuhastani studiolla, mutta pahempi niiskuttaminen jäi siellä väliin. Korvissa tosin humisi sitten senkin edestä. Olo olisi kuitenkin voinut olla vieläkin pahempi.

Hyvät ja huonot uutiset -ohjelma tulee siis ulos huomenna klo 22.00 neloselta - eli samaan aikaan, kun olen itse bailaamassa opiskelijabileissä. Uusinta tulee torstaina klo 17.45. Lisäksi ohjelma on katsottavissa ruutu.fi:stä ilmeisesti. Ei mitään hajua, näynkö siellä. Pää ehkä. Takaapäin. Lisäksi meitä lopuksi kuvattiin kaikilla kameroilla taputtamassa (siis edestä päin), mutten ole varma, leikkaavatko he sitä ohjelmaan mukaan. Kuka tietää.


Sokkokokkiakin kuvataan nyt keväällä.

Jos joku muukin on kiinnostunut tämän ohjelman studioyleisöön pääsemisestä, niin menkööt nelosen sivuille - sieltä löytyy lisää tietoa! Piece and love.

Ei kommentteja: