sunnuntai 27. toukokuuta 2012

We're going up-up-up-up-up-up-up

Tuli katsottua eilen illalla Euroopan yhteinen musiikkihupailu, ja iloisia ollaan täälläkin, että Ruotsi voitti. Paras voitti, ehdottomasti. Ruotsin kappalehan on ollut tosi ahkerassa radiosoitossa ainakin täällä Suomessa ja kun ensin kuulin tämän, en edes tiennyt, että se on mukana Euroviisuissa. Vasta myöhemmin kuulin asiasta ja olin vaan että wow, tämä jos ei voita, niin on kumma.



Revettiin E:n kanssa muuten nauramaan aika kovaa, kun Lordi ilmestyi antamaan Suomen pisteet. Ihan huippu veto!

Nojoo. Tosiaan, radiota on tullut kuunneltua aika tavalla nyt, kun on töissä ajellut ympäri ämpäri jakelemassa ruokia vanhuksille, niin on sieltäkin tullut muutama suosikki esille. Siis musiikkipuolelta, ei vanhuksista. Ööh.



En kuuntele muuten B.O.B.:ta, mutta tämä biisi rullaa ja kovaa. Se on muuten mielenkiintoista nähtävää, kun tämä pärähtää radiossa, käännän volumea kovemmalle ja hytkyn tahdissa siinä ratin takana. Ja laulan mukana kertsissä. Lallallllallalllalaaa.



Maroon 5 on ok, mutten heti lämmennyt tälle Payphonelle. Vasta muutaman kuuntelukerran jälkeen tykästyin. Tosin tämä video on vähän ???!!? ja jos tekisin amerikkalaistenkin musiikkivideoista revieweja, niin tästä riittäisi asiaa.



Ihana Kelly, ihana laulu, ihana video. Ainut asia, joka ärsyttää Kellyn videoita katsellessa, on se, kun rullaan kommenttiosioon ja siellä on niin monta "Kelly is so fat" -kommenttia ja niihin vastakommentteja yms. AAAAARGH oikeasti?! Meinaan väsyä tähän tällaiseen. En jaksa alkaa puhumaan tästä tähän sen enempää, kuin että relatkaa ihmiset. Pliis.

Videot jaeltu youtubesta tänne.

Ei kommentteja: