maanantai 21. toukokuuta 2012

Versatile Blogger Award

Ohhoh, nähdäänpä sekin päivä, kun Emma ja Blow On My Way -blogi palkitaan ja haastetaan elämänsä ensimmäistä kertaa Bloggerissa! Khuul! Sain tällaisen hienon merkinkin, sitä voi sitten varmaan virtuaalisesti kiillotella tai jotain. Miten ikinä se sitten tapahtuukaan.

1. Nimeä 15 bloggaajaa.
2. Ilmoita heidän nimeämisestään heidän blogissaan.
3. Jaa 7 faktaa itsestäsi.
4. Kiitä bloggaajaa joka nimesi sinut.
5. Lisää Versatile Blogger Award -kuva blogipostaukseen.

Kiitos ja kumarrus Eerikalle, joka meikäläiselle tämän palkinnon luovutti. Virtuaalisesti.

Olen tänään tyhmä, enkä luettele ketään tähän, vaan HAASTAN JA PALKITSEN SINUT, JOKA LUET TÄMÄN, ETKÄ OLE TÄTÄ AIEMMIN TEHNYT. Because you're worth it. Ole hyvä. Kiitos.

1. Etunimeni ovat Emma Karoliina. Sukunimessänikin on nimi, minkä takia ihmiset usein vahingossa kutsuvat minua sillä nimellä... Ei se kivaa ole, koska mieluummin olisin ihan Emma vaan, mutta olen tottunut siihen, enkä jaksa lähteä enää korjaamaan, jos joku vahingossa kutsuu toisella nimellä. Lisäksi näitä saman sukunimen omaavia on olemassa yhteensä jotain 40 maailmassa, enkä ole ihan varma, haluanko vaihtaa sitä, jos satun menemään naimisiin joskus tms. Aika näyttää.

2. Olen suunnitelmallinen ihminen, joka ei aina tykkää, jos pläänit muuttuu jotenkin radikaalisti, enkä pysty vaikuttamaan asiaan. Tai siis, totuttelemiseen menee hetki jos toinenkin.

3. Minussa asuu pieni äidinkieliperfektionisti. Jos luen tekstiä, jossa on jotain kielioppivirheitä (esim. kirjoitettu sanat, jotka eivät kuulu yhteen, yhteen), niin hieman ärsyttää ja tekisi mieli mennä editoimaan se kohta... Vastaavasti sitten tiedän, että itselleni tulee mitä luultavammin myös kielioppikämmejä, joita en huomaa ja sekin ärsyttää.

4. Tajusin muutama päivä takaperin, että olen koko ajan ollut siinä ajatuksessa, että totta kai pääsen nyt syksyllä johonkin kouluun sisään. Argh, pakko alkaa muuttamaan ajatuksia myös siihenkin suuntaan, ettei ehkä pääse ja tehdä jotain plan B ja C:itä. Suunnittelija-Emma iskee...

5. Saan tällä hetkellä lieviä sydäreitä joka kerta, kun Big Bang nimeää facebookin sivuillaan uuden keikkapaikkansa Alive -tourilleen vuosimallia 2012. Se on jo kuulkaas sovittu, että menen johonkin Euroopan maahan heitä katsomaan, kun tulevat tänne päin. Unfortunately, olen nähnyt parina yönä unta, että missaan lippujen myynnin / en kerkeä ostamaan niitä, koska olen liian hidas. Toivottavasti se ei toteudu.

6. Haluaisin tulla kaikkien ja kaikenlaisten ihmisten kanssa toimeen, ja petyn hetkeksi, jos joku ei tykkääkään minusta. Fail.

7. Välillä mietin, että mitäköhän tämä bloggaaminen tekee minulle, mitä lukijat miettivät minusta ja minkälaisen kuvan täällä antaa itsestään. Tosi syvällistä.

Ei kommentteja: