torstai 17. toukokuuta 2012

Hear It! -3-

Tämän kertaisessa k-popbiisiesittelyssä Emma tunnustaa tykkäävänsä joskus nuoremmistakin pojista *facepalm, facepalm, FACEPALM!!* - mutta vain sen takia, että luuli heidän olevan parikymppisiä ensin, ennen kuin karvas totuus paljastui... Seriously!

NU'EST

Baekho, Ren, Minhyun, Ren ja JR, 16, ja Aron, 18

Ryhmästä
Fresh (boy) blood! NU'EST on 5-henkinen poikaryhmä, joka debytoi juurikin tänä vuonna. Maaliskuussa heiltä ilmestyi ensimmäinen pläjäys (=musiikkivideo) juutuupiin, nimeltään Face. Se on tasaisen varmasti kerännyt katsomiskertoja ilmestymisestään lähtien ja tällä hetkellä se hätyyttelee neljän miljoonan katselukerran rikkomista, ja eiköhän se sen piakkoin tulekin rikkomaan. Koska tuo on enää muutamasta sadasta katselukerrasta kiinni...

NU'EST on vielä niinkin tuore tuttavuus k-popissa, ettei heidän faneillaan ole vielä omaa nimeä. Tässä jokin aika sitten järjestettiin kilpailu, jossa fanit saivat ehdotella faniryhmän nimeä, ja ilmeisesti niistä vaihtoehdoista yritetään nyt raapia kasaan yhtä ylitse muiden.

NU'EST tulee, btw, sanoista New Established Style and Tempo. Ryhmän musiikkityyliään kuvaillaan urbaaniksi electroksi. Näin ainakin wikipedia kertoo. Ja joo, kyllähän tuo taitaa paikkaansa pitääkin - ei sillä, ettäkö epäilisin...


Video Review
Alussa olin, että wow, ihan kiva video. Kunnes tajusin jotain... Siis voi pojat, pojat, pojat... Mitä hittoa te teette??



Videon tarina
Videossahan pureudutaan koulukiusaamisesta kertomiseen. Ja tähän on totta kai laitettu rekvisiitaksi koulu ja angstaavat ja ahdistuneet koululaiset. Koulun pääjengi (?) on ottanut silmätikukseen yhden, yksinäisen pojan, jota sitten kiusaa kaikki. Paitsi Nu'est... Eikun hetki - eikös ignooraaminenkin ole periaatteessa kiusaamista? I had high expectations for u guys but it looks like u are badass bitchessss.

Nuoret hengailee koululla. Vähän tulee sellainen meininki mieleen, että se on ihan oikeasti joku aivopesty koulu, jossa kaikilla on sama ilme naamavärkissä. Eikä. Ketään. Vittu. Kiinnosta. Mikään. ASDASDASD.

Opettajatkin ovat häippässeet jonnekin. Paitsi yksi opettaja, jolla on maski päässä, heiluu karttakepin kanssa taulun edessä yhdessä kohtauksessa. Rohkeaa. Tai no, jotenkinhan sitä on elätettävä itsensä - vaikka henkiriepunsa uhallakin.

No mutta, puhutaanpa hetki Nu'estilaisista. Siellä käytävällä vaan laulellaan ja katsellaan, kun poikaa potkitaan raadollisesti. Eiiiii näin! Juoskaa, ja auttakaa, herran tähden! Te edes vaikutatte vähän sellaisille, että välitätte edes jotenkin, niin olkaa hyvät ja näyttäkää vähän esimerkkiä muille. Please?

Okei, autatte kyllä parissa kohtaa poikaa, mutta silti pitää suurimman osan ajasta vaan kiinteästi tuijottaa kameraan, kun ympärillä porukka pieksee toisiaan. Öhh. Saamme syyttää tästä vain ja ainoastaan käsikirjoittajaa. Tai sitten teen kärpäsestä härkäsen. Hyvin mahdollista.

Videon tanssi on ihan jeez, mutta ehkä vähän lälly. Olisin toivonut enemmän jotenkin voimaa siihen. Ei se huono ole, mutta olen nähnyt parempiakin.


Biisi
Kappale kertoo paineista erottua massasta. Olla erilainen. Tai jotain sellaista muistelen kuulleeni jostain.

Pidin biisistä heti ensikuulemalta. Pidän sen soundista. Se on ihanan rytmikäs ja tarttuva. Kertsissä on hauska hoilailla mukana aina ne englannin kieliset kohdat, muut menee lallatellen. Kuulostaa järkevältä ja näin.


Emman random-ihkutusloppupläjäys
Ensimmäistä kertaa, kun katsoin Facen videon, ajattelin, että onpas kivan näköisiä parikymppisiä poikia. Kunnes sain tietää, että ovat tosiaan sitä sweet sixteen -luokkaa + yksi kasitoista. Holy cow!

Siis voi härreguud. Tämä on taas niitä hetkiä, kun toivoo itsekin olevansa joku 16-vee, että olisi ihan ok vielä tykätä niistä ilman pientä syyllistä taputusta rinnassa. Tulee väistämättäkin pedonoona olo. Yhyyy.

Kuvat googlesta.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Beakho oot mun biaaaas

Terveisin: Se toinen pedonoona

Ps. saako ton sanavahvistuksen pois?

Emma kirjoitti...

häh täh minkä sanavahvistuksen? :o

Anonyymi kirjoitti...

Toi sanavahvistus voi kyllä kanssa tulla vaan sillon kun ei ole kirjautunt sisään google-tilille/bloggeriin. ^^

Emma kirjoitti...

aaaa sanavahvistus *hoksaa vasta nyt*. En tiennykää, et se tulee jos anonyyminä kirjottaa :D voin yrittää poistaa sen jostain, mut en lupaa mitään :D

Eerika kirjoitti...

Mun blogissa on sulle haaste ! :) http://can-t-nobody.blogspot.com

Emma kirjoitti...

jeiiii kiitos! :)