tiistai 29. toukokuuta 2012

Parempi päivä

Ahm, tulin juuri konsertista ja ai että oli tyylikkäät sovitukset! Kuoro kuulosti upealta ja Maija oli yhtä cool kuin aina ennenkin. Tuon ei sitten pitänyt kuulostaa siltä, kuin se olisi jo kulunut asia, ehei. Aina kun Maija avasi suunsa, niin selkäpiitä pitkin virtasi kylmiä väreitä ja teki mieli hypätä seisomaan ja huojua paikoillaan... En sitten viitsinyt, olisi ollut varmaan vähän outoa. Yhhyyy.

Koko Savoy oli aivan täpösen täynnä. Maijan muutaman oman kappaleen lisäksi esitettävien biisien seassa oli muita, Maijan omia lemppareita, sekä hänen UUSIA, erityisesti tätä show'ta varten tehtyjä biisejään 3 kappaletta. Ja nehän kuulostivat aivan loistavilta! Uhiihii, miten toivonkaan, että ne julkaistaisiin jossain - nähtäväksi jää.

Koska istuin parvekkeella melkein takana, niin ei ollut toivoakaan, että kuvia olisin meitsin rähmäisellä kameralla napsinut. No, ei voi mitään.



Lähipäivät ja ensi viikko on sen verran kiireisiä, että saa nähdä, saanko Watch It part 2:sen julkaistua torstaina. Juu, olen huomannut, että ne tulee julkaistua aina torstaisin... Ei mitään hajua tosin, kiinnostaako ketään se, mutta jos ei tule torstaina, niin viikonloppuna luultavasti.

Sain muuten tänään kutsun sinne viittomakielentulkin valintakokeisiin! Kuopioon tosin vain, en Helsinkiin. Mikä ei ollut yllätys oikeastaan, sillä Helsinkiin voi olla vähän enemmän porukkaa vinkuamassa kuin Kuopioon. Noh, ei se mitään. Olen tyytyväinen, että pääsin edes Kuopioon, sillä kuitenkin tein hiki hatussa ja välillä ahdistuenkin niitä etukäteistehtäviä. Jes!

Ainiin! Onko kellään nyt mitään vinkkejä viittomakielentulkin ja hotelli-ravintola-matkailu aka restonomin valintakokeisiin? Kyllähän niitä netistäkin tietysti löytyy, mutta ajattelin, jos joku lukija tai randomi tai teidän kaveri vaikka on käynyt noissa valintakokeissa ja voisi kertoilla niistä jotain. Anyone? :)

Ei kommentteja: