torstai 3. toukokuuta 2012

Hear It! -2-

Hear It! -sarjan toisessa osassa paneudutaan siihen, kuinka olla hottis ihan vaatteet päälläkin... Vaikka sataisi. Okei, aina puhutaan, että ihmiset ovat seksikkäimmillään, kun sataa (according to E), mutta en minä ainakaan. Koska kaikilta se ei onnistu, mutta näiltä pojilta - voi kyllä, kyllä onnistuu. Ouuuuu jea.

MBLAQ

Mir (21), Thunder (23), G.O (24), Lee Joon (24), Seung Ho (24)

Ryhmästä
Jotkut varmaan miettivät, että mikä MBLAQ? Tuleeko se jostain sanoista vai mistä? Vastaus on kyllä. MBLAQ tulee sanoista Music Boys Live in Absolute Quality. Jos nyt repeätte nauruun siellä, niin ei se mitään. Niin minäkin tein, kun kuulin nimen ensimmäistä kertaa. Myöhemmin olen tullut siihen tulokseen, ettei tuo nimi edes ole paha verrattuna muutamaan muuhun... No mutta, ei nimi miestä pahenna, vai miten se sanonta meni?

MBLAQiin kuuluu siis 5 jäsentä ja leaderina heillä toimii Seung Ho. MBLAQin suosituinta jäsentä en mene suoraan vannomaan, mutta veikkailenpa, että Seung Ho ja Lee Joon (joka muuten on oma lempparini) ovat aika kärjessä. Vaikka ovat he kaikki kyllä tosi ihania... Hihi.

MBLAQ debytoi vuonna 2009 ja heidän faninsa kutsuvat itseään nimellä A+.


Video Review
Ja video ensin. Varoitus! Videon katselu saattaa aiheuttaa väristyksiä jossain muuallakin kuin sukissa. Örps.




Videon tarina
Olla seksikkäitä.

Videon tarina
Oh. My. God!

Muistan, kun ensimmäisen kerran näin tämän videon. Alussa ajattelin, että ookoo, nämä laulavat tässä jossain näin öö. Videon edetessä aloin kuitenkin tuntemaan kuuuuumia aaltoja selässä (eikä vain selässä... voi ei) ja siis...

Videossahan ei oikeastaan ole mitään tarinaa. Mutta video käy tosi hyvin biisin fiilikseen. Ja kyllähän se aika sanattomaksi vetää, kun miehet tanssii noin ja itkee rakkautensa perään ja on seksikkäitä sateella. Vaatteet päällä. Hot, so HOT!

Lisäksi rakastan niitä hidastuskohtauksia, koska tuntuu, kuin ne tukisivat voimakkaasti laulun sanomaa. Ja kyllähän ne tukevatkin. Hidastuskohtaukset MBLAQin pojistakin on aika kivoja...


Biisi
You're making me cry - cry!

Siinäpä se sitten onkin. Kyllä pojat, saatte minutkin itkemään. Hymyillään kun tavataan (varmaan never siis... cry - cry!)!


Vinkkiboksi!
Tämän vuoden alkupuolella MBLAQ oli mukana variety show'ssa nimeltään Hello Baby. Hello Baby on show, jossa joku suosittu k-popryhmä alkaa hoitamaan vauvaa/lasta/lapsia. Konsepti saattaa kuulostaa tosi tyhmälle ja nimi on taas vähän öö öö, mutta ei saa antaa sen hämätä.

MBLAQ hoiti siis kolmea lasta 12 jakson ajan ja voi elämä, miten hauska sarja! Se oli siis ihan mahtava! Siinä sai ihan eri perspektiivistä katsoa MBLAQilaisia. Miten cool voi olla esim. Cry -videossa ja sitten ihan kreisi Hello Babyssa? Aito, mutta kreisi. Ihanalla tavalla siis, totta kai.

MBLAQ oli siis HB:n viidennessä tuotantokaudessa ja olen lukenut monen pitävän sitä parhaimpana tuotantokautena tähän mennessä. Itse en sano tosin tuohon mitään, sillä en ole aiempia kausia katsonut, mutta voinen hieman agreeailla siihen kuitenkin...

Hauskinta oli huomata se, että sarja itse asiassa parani loppua kohden. Toki se oli alussakin hauska, mutta se vaan jotenkin muuttui entistä hauskemmaksi ja hauskemmaksi jakso jaksolta. Korealaiset on niiiiin hauskoja!

Jos joku kiinnostuu, niin youtubesta löytää TÄÄLTÄ (ensimmäinen jakso). Muutkin osat löytyy sieltä. Ei ehkä samalta kanavalta, mutta etsivä löytää.


Ensi viikolla ensimmäinen virallinen draamaesittely sarjassa Watch It! Hahaa.

Kuvat googlesta.

Ei kommentteja: