lauantai 12. toukokuuta 2012

Onnellisuuspiikki

Äsken sain jonkun onnellisuuspiikin. Äsh, en edes tiedä, mistä se tuli... Sen jälkeen, kun olin katsonut muutaman hyväntuulisen videon youtubesta, niin tuli sellainen jeejeee-fiilis. Ja aloin sen jälkeen miettimään, että asiat on tällä hetkellä tosi hyvin. Sain yhden kutsun pääsykokeisiin (ei vielä viittomakielentulkin kuitenkaan, että sitä jännitellen odotellessa), ja töitä näyttäisi olevan lokakuun loppuun asti. Rahaa... Muahaha.

Olen oikeasti viihtynyt tuolla töissä tosi hyvin, ja enää olisi 12 päivää jäljellä siellä. Niin vähän vaan! Hassua... Sen jälkeen sitten 3 päivää vapaata ja olisi kertauskurssi lentokenttähommiin. Se kestää siis päivän. Sen jälkeen matkaan Savoon pääsykokeisiin ja sitten takaisin Helsinkiin toiselle kertauskurssipäivälle. Kiirettä pitää.

Meitsin päivät on oikeasti täynnä tekemistä, eikä tylsiä hetkiä ole töiden kuvioihin tultua juuri ilmestynyt. Ei se tietysti aiemminkaan kovin tylsää ollut, mutta tuntuu, kuin elämä olisi nyt saanut enemmän "täytettä". Siis, että nyt on enemmän hyödyksi. Tai jotain. Haha, en osaa järkevämmin ilmaista asiaa.

Umh, tässä oli siis yksi ehkä tylsimmistä blogimerkinnöistä ikinä. Tämän vahvistukseksi laitetaan vielä yksi random- kuvatus Kampista, jossa oli siis torstaina menossa se päivä, kun kaupat olivat auki 24:ään. Olikohan se nimi Urban Night? Ehkä. Anyways, siellä oli jotain ohjelmaa ja kun me sinne E:n kanssa eksyttiin, niin siellä oli Axl Smith esiintymässä. Ei sitä tosin hirveästi muuten tuijoteltu, vaan koluttiin kauppoja, joissa oli tarjouksiaaaaah.

Ei kommentteja: