perjantai 1. kesäkuuta 2012

Watch It! -2-

Viime viikolla sain päätökseen tämän draaman, jota seurasin siis 2-3 päivää Korean esityspäivien jälkeen - eli silloin, kun joku sai subitettua jaksot englantiin. Aloitin sen katsomisen, koska se oli saanut kasapäin hehkuttelu-arvosteluja. Ja myönnetään - senkin takia, koska siinä oli kuninkaallinen -teema! Enkä pettynyt, onneksi.


King 2 Hearts




Kategoriat
On äksöniä, komediaa, elämää, armeijaa, psykologisuutta, rakkautta, trilleriä

Valmistusvuosi
2012

Jaksoja
20 (1 h 5 min. / jakso)

Juoni
Tarina on sijoitettu fiktiiviseen nykypäivään, jossa Etelä-Koreassa hallitaan monarkian laeilla.

Draama kertoo eteläkorealaisen prinssi Jae-Han ja pohjoiskorealaisen Special Force kouluttaja Kim Hang-Ahin tarinan, kun he päätyvät yhteen järkätyn avioliiton kautta.

Toki draamassa kerrotaan paljon muustakin kuin tuosta avioliitosta. Matka alttarille on pitkä ja ahdistava. Mukana mm. psyko taikuri, paljon länsimaalaisia ihmisiä, juonittelua ja satunnaisia pelkotiloja aiheuttavia scenejä.


Emman oma arvio
Tämä oli niiiiin erilainen draama verrattuna noihin muihin draamoihin, mitä olin katsonut, että huhhuh! Ei siis millään huonolla tavalla. Yllätyin itse draaman toteutuksesta - ahaa, tällaisiakin osataan tehdä!

Okei, en ollut aina vakuuttunut. Muutamassa kohtaa piti miettiä, että mitäs ihmettä tässä haetaan, onko tässä järkeä. Alku oli hämmentävä ja ehkä hieman tahmainen, mutta kyllä se lähti sieltä lentoon aika pian. Kaiken kaikkiaan onnistunut 20- osainen sarja.

Onnistuneisuudestaan kielinee jo se, että tätä katsoessa unohtui ajan kulu tyystin ja jokaisen jakson lopussa jäin ihmettelemään, että joko se loppui. Se herätti tunteita laidasta laitaan. Näytteleminen oli mielestäni huippuluokkaa, mikä tietenkin on draamassa kuin draamassa se peruspilari, mistä lähteä liikkeelle.

Lisäksi rakastin sitä, kuinka hahmot kehittyivät tarinan edetessä. Etenkin prinssin luonne. Ensin hän oli erittäinkin vihattava ja ääliö hahmo, jota teki mieli lyödä, mutta juonen tihentyessä henkilö muuttui, eikä häntä enää inhonnutkaan niin paljon.


Kenelle?
Sinulle, joka pidät jännityksestä ja mustasta huumorista. Miksei muillekin. Katsomalla muutaman jakson ensin tietää, toimiiko se itselle vai ei.

Mistä voi katsoa

Tähdet, tähdet
8/10 Very Good
Ei sitä sen kummemmin tarvitse selittää, onhan se selitettykin jo. Netissä monet ovat antaneet kymppejä loppupeleissä, ja oli se minullakin yhdeksässä pisteessä ensin, ennen kuin laskin sen kahdeksaan lyhyehkön harkinnan jälkeen. Siinä oli tosiaan muutama kohta, joka oli vähän ehkä kökkö, mutta mitäs me pienistä.

Kuvat googlesta.

Ei kommentteja: