lauantai 9. kesäkuuta 2012

Hear It! -5-

Meille kaikille on varmasti käynyt ainakin kerran elämässä niin, että on nukahdettu sänkyyn kengät jalassa ja unelmoitu siitä, kuinka joku bändi hyppää seinällä roikkuvasta julisteesta huoneeseen ja jää hengaamaan sinne. Ai eikö? Pah, et muista vaan.

CNBlue

Lee Jung Shin (20), Lee Jong Hyun (22), Jung Yong Hwa (22), Kang Min Hyuk (20)

Ryhmästä
CN meinaa Code Namea ja BLUE on lyhennelty jäsenten "yksilöllisistä imagoista" - Burning, Lovely, Untouchable ja Emotional. Näin tosi järkevästi ilmaistuna ja suoraan wikipediasta suomennettuna.

CNBLUE debytoi vuonna 2009 ensin Japanissa, ja sen jälkeen vuoden 2010 alussa Koreassa. BOICE on heidän faniryhmänsä nimi. Se tulee sanojen 'blue' ja 'voice' -yhdistelmästä.

Tämän nelihenkisen poikaryhmän musiikkityyliä on kuvailtu popahtavaksi indieksi, jossa on mukana ripaus rockia. Tai ei oikeastaan ole. Keksin sen ihan itse. Buahahaa.


Video Review
Valitsin CNBLUElta esitettäväksi kappaleen nimeltään Love Girl. Tämä on tällainen tosi kevyt hattarabiisi... Siis niin, hattara. Hattara on hyvää.

Youtubessa tällä biisillä on vieweja 4 miljoonaa ja rapiat. Not bad.





Videon tarina
Videokin on aika hattaraa. Ehkä se värimaailma tuottaa siihen sellaisen tunnelman? Pastellisävyinen video!

Musiikkivideon alussa kuvataan tyttöä, jolla on vähän tylsää. Hän makaa sängyllä buutsit jaloissaan - sidenote: hei häh, miksi pitää olla kengät jalassa sängyllä? Olen niin tottunut siihen, että k-draamoissa ainakin aina otetaan sisälle mentäessä kengät pois jaloista ja vaihdetaan sellaiset sisäläpykkäät... - ja päättää sitten kuunnella musiikkia. Siitä lähtee käyntiin Love Girl.

CNBLUEn pojat päättävät herätä eloon julisteessa ja ovat vissiin aika täpinöissään, kun nätti tyttö kuuntelee heidän biisiään. Tyttö ei kuitenkaan huomaa mitään, ja häippäsee huoneestaan. CNBLUElaiset hyppäävät tässä vaiheessa ulos ahtaasta julisteesta. Freedooooooom!

Mutta mitä ihmettä? CNBLUE got the magic. Tytön huoneeseen ilmestyvät kuin tyhjästä soittimet, joilla pojat alkavat oitis musisoimaan. Samalla on toki uteliaisuudestakin jo kokeiltava, onko tytön sängyssä hyvät jousitukset, ja katsoa, mitä tytön vaatekaapista löytyy... Kröhöm, pojat, pojat!

Samaan aikaan tyttö alakerrassa, keittiössä tiskailee ja alkaa ihmettelemään kesken musiikin kuuntelun, että onkohan siellä yläkerrassa porukkaa? Hmm, pakko tsekata.

Kuinkas ollakaan, tytön avatessa oven pojat luikkivat maailman huonoimpiin piiloihinsa ja maagiset soittimet katoavat. Tyttö taitaa olla tosin vieläkin huonompi leikkimään hide and seekkiä, sillä hän ei tajua yhtään mitään. Tai sitten vaan esittää tietämätöntä.

Tyttö lähtee huoneestaan ja pojat seuraavat perästä keittiöön. Todella kehno hide and seek -peli jatkuu, oi voi. Vasta, kun porukka on olohuoneessa, tyttö huomaa sohvan takana lymyävät pojat. Sen sijaan, että hän kiljuisi ja olisi järkyttynyt, hän vain katsoo heitä hetken hämmentyneenä, ja seuraavana hetkenä on PRIVATEBILEET!

Ja sitten tyttö herääkin omasta sängystään ja on, että "hitto, se oliki vaa unta." FFFUUUUU-



Biisi
Myönnän, että alussa pidin tätä vähän ns. turhanpäiväisenä kappaleena, mutta kummasti se vaan jäi päähän soimaan ja siitä se tykästyminen sitten lähti. Kohtalokasta.

Lauluhan on oikeasti tosi kepeä, niin kuin tuli tuossa jo se analysoitua. Ihku kesäbiisi!


Random faktaa
Jung Yong Hwa on kunnostautunut näyttelijänäkin. Jos muistatte ensimmäisen k-draamaesittelyni, You're Beautifulista, niin hänhän näytteli siinä yhtä kolmiodraaman osapuolta. Heartstrings on toinen draama, jossa tiedän hänen näytelleen.

Myös muut ryhmän jäsenet ovat kokeilleet siipiään näyttelijöinä.


Kuvat ongittu googlesta.

Ei kommentteja: