lauantai 16. kesäkuuta 2012

Hey folks

Hei apua, miten kiireisiä päiviä on ollut! Lentokentällä alkoi taas nimittäin työt... Eilen. Vaikka tuntuu siltä, kuin olisi ollut siellä kauemmin. Hmm. Nämä pari päivää ovat olleet melko normeja, vaikka olihan se aikasta jännää, kun kone rullaili eilen ensimmäistä kertaa muutamaan (7) kuukauteen Helsinki-Vantaalle.

Tuo työ, mitä minä teen, on oikeastaan sekä henkisesti että fyysisesti aika raskasta. Niin että joka päivä, kun tulee siinä kolmen kieppeillä iltapäivällä takaisin kämpille, niin on räjähtänyt olo ja tekee mieli kaatua lattialle, eikä nousta siitä vähään aikaan pois.

Joo-o. Ei tässä nyt sitten muuta tähän hätään. Jos joku sattuu käymään Helsinki-Vantaalla, niin meitsin voi tosiaan bongailla terminaali 2:sesta. Ei varmaan ihan joka päivä, jos on vapareita (oi kyllä, meille niitä joskus suodaan jes), mutta silloin kun siellä olen, niin päiväsaikaan. Ja olisihan se siistiä, jos joku randomisti tulisi sanomaan moi, mä luen sun blogii. Vaikka sitä tuskin tapahtuu, koska ei ole koskaan tapahtunut. Yhyy. Mutta never say never.

Nyt moi. Meitsi menee nukkumaan. See ya!


Edit// Ainiin, ja jos olette matkalla Helsingistä Chicagoon, niin teillä on erittäinkin suuri todennäköisyys törmätä meikäläiseen. Siis tosi suuri. Joo.

Ei kommentteja: