torstai 21. kesäkuuta 2012

Watch It! -3-

My Girlfriend Is A Gumiho

Tunnetaan myös tällä nimellä.

Kategoriat
Romanttinen komedia + fantasia

Valmistusvuosi
2010

Jaksoja
16 (kesto n. 1 h 2 min. / jakso)

Juoni
Eräänä päivänä Cha Dae Woong vahingossa vapauttaa yhdeksän-häntäisen ketun hengen maalauksesta, jossa se on ollut suljettuna noin 500 vuotta. Hän ei tajua vahinkoaan ennen kuin itse Gumiho, tämä 9-häntäinen kettu, joka on ottanut vapauduttuaan kauniin naisen muodon, ilmestyy hänen eteensä.

Dae Woong säikähtää niin paljon, että karkaa tämän luota, mutta loukkaantuu matkalla pahasti. Gumiho löytää pojan ja kiitokseksi vapauttamisestaan hän lainaa tälle arvokkainta "helmeään", jossa on mystistä voimaa, joka parantaa Dae Woongin.

Myöhemmin Gumiho huomaa haluavansa elää ihmisen normaalia elämää ja pyytää Dae Woongin apua tässä asiassa. Vastapalvelukseksi hän lupaa antaa pojan lainata hänen "helmeään", jotta tämä voisi kuvata hänen unelmiensa action- roolin...

Mukana menossa myös Gumihon söpis metsästäjä, ja hauska Dae Woongin tädin rakkaustarina sivujuonena. Ja muuta mukavaa.


Emman oma arvio
Myönnetään - lisäsin tämän katsomislistaan sen takia, koska sitä oli kehuttu paljon. Pelkästään sen takia. Juoni kuulosti nimittäin hassulle, eikä hirveän houkuttelevalle ja promo-kuvat (taas!) eivät innostuttaneet.

Noh, ehkä ensimmäisen jakson alussa epäilin vieläkin sitä, että onko tässä nyt mitään järkeä ja jaksanko katsoa tätä. Juoni kuitenkin selkeni siitä aika nopeasti ja totesin, että tämähän on ihan katsottava ja hauska.

Olin pelännyt, että juonikuvioissa olisi käytetty liikaa fantasiaa, ja että se olisi tungettu juoneen jotenkin tosi huonosti ja niin edelleen. Onneksi olin väärässä. Kyllä, draamassa oli fantasiaa, mutta sopivassa suhteessa ja se sulautui mielestäni mainiosti kokonaisuuteen.

Kenelle?
Sinulle, joka tykkäät romanttisista komedioista, etkä pane pahaksesi pientä ripausta fantasiaa.

Mistä voi katsoa
Dramacrazystä. Suosittelen tuota Daily Motionia - sillä katsoin itse kaikki jaksot, ja toimi ilman ongelmia.

Hottis metsästäjä

Tähdet, tähdet
7/10 Good

Nojoo. Tiputin loppujen lopuksi kasista seiskaan. Sori. Tämän kuitenkin aiheutti se, että silloin tällöin tuli hieman turhautunut fiilis, kun stoori tuntui jauhavan paikoillaan. Ei jaksosta toiseen, mutta satunnaisesti. Plus en hirveästi tykännyt naispääosan esittäjästä.

Ja se Gumihon hottis metsästäjä oli ihanaa silmäkarkkia, ja jos häntä ei siellä olisi ollut, niin sarja ei olisi niin hyvä ehkä ollut... Mikä on mahdollisesti tyhmästi sanottu, mutta ei voi mitään, koska näin se oli. Minulla ainakin.


Kuvat googlesta.

Ei kommentteja: