torstai 14. kesäkuuta 2012

Hear It! -6-

Jos tanssiin kuuluu näkymättömällä narulla hyppimistä, verhojen vetämistä edestä syrjään ja maagisten kenkien kanssa luistelua lattioiden ja lätäköiden päällä, niin ei voi olla huono tanssi. Ei vaan voi.

Teen Top


En ole perehtynyt Teen Topin jäseniin sen kummemmin, joten en ala kertoilemaan näitä nimiä tässä, ettei mene ihan kuuseen. Ikähaitari on kuitenkin huitelee poitsuilla 16-19 väliä.


Ryhmästä
Itselläni kesti hetki päästä nimestä yli. Siis... Mikä Teinitoppi? Seriously?! Seriously. Okei, annan pojille nimen anteeksi. Ehkä joku muu on sen heille keksinyt, ja se on täytynyt vastaanottaa mutisematta. Herää tosin kysymys, kuinka Teinitoppeja sitä ollaan sitten yli kaksikymppisinä... Forever young? Hmm.

Anyways, Teen Top debytoi vuonna 2010 ja heidän faniryhmänsä nimenä toimii Angel.


Video Review
Tämä "To You"- video on teinien (sori teinittely... ei millään pahalla) uusin. Se ilmestyi youtubeen 30.5. ja sillä on katselukertoja tähän hetkeen mennessä keräiltynä lähes miljoona kappaletta. Siis 846 600. Melkein miljoona, eh?




Videon tarina
Keskityin videota katsellessani enemmän tuohon tanssipuoleen ja juoni jäi ensin vähän hämäräksi. Kyllä siitä jotain sai sitten irti, here we go:

Meidän teinitoppilaisilla on ryppyjä rakkaudessa. Onko kyse kenties ryhmän ensimmäisestä ihastuksesta? Voi olla.

Huomataan, että videossa seikkailee vain yksi tyttö. Eiiiikäääää, menitte sitten KAIKKI POJAT IHASTUMAAN SAMAAN TYTTÖÖN?! Okei, ei ole ensimmäinen k-popmusiikkivideo, jossa näin tapahtuu, mutta tämä ihastuminen alkaa jo vaikuttaa hieman... pakkomielteiseltä?

Ai miksikö? Epäilen, että pojat ovat tunnustaneet kaveriporukassa toisilleen ihastumisensa kohteet ja tajunneet sitten, että samma här. Asiasta hämmentyneinä ja nuoruuden ensimmäinen rakkaus rinnoissaan poltellen he päättävät, että voivat jakaa tytön. Mitäpä sitä tytöltä mielipidettä asiaan kysymään. Siis niinpä, WTF. No mutta, kaikki on mahdollista. Musiikkivideoissa.

Poikien stalkkausreitit kulkevat tytön reittien mukaan, joten ei ihmekään, että tämä antaa poitsuille rukkaset kerta kerran perään. Pojat hei, jos tyttö osoittaa selvästi, ettei ole kiinnostunut ja ahdistaa, niin jätä hänet rauhaan. Pikku vinkki. Ajattelepa omalle kohdalle, niin.

Jossain vaiheessa ryhmän kaksi poikaa, jotka ovat samassa huoneessa huolineen päivineen, alkavat osoittaa yllättäen kiinnostusta toisiinsa. Varmasti sen seurauksena, kun tuo projekti "let's get the girl and some lööööv" alkaa osoittamaan vähän murenemisen merkkejä.

Kyllähän se toinen poitsu ikkunan luona yrittää ensin vastustella, että "jätkä hei, mitä sä meinaat, jou? Me ollaan samassa ryhmässä, eiks se ois hieman outoo, jos me oltas yhes daa? Miten me selitettäs se muille? Ei ne hyväksys meitä yhyyy", mutta no hätä! Tunteet voittaa ja kaikki elää happily ever after. Kai...

No mutta hei, mitkäs arvet pojilla on? Siinä samassa huoneessa olevilla meinaan. Ovatko he tapelleet? Ja miksi lamppu räjähtää siellä? Häh. Confusing.




Biisi
Ihana! Rakastin tätä kappaletta! Heti ensi kuulemalta! Enkä ole vieläkään kyllästynyt, vaikka sitä päivittäin on muutaman kerran tullut kuunneltua.

Ymmärrän, jos jollakulla palaa hermot tuohon "wooo-hoooo-wooo" -ulisemiseen, mutta itselläni kumma kyllä ei. Kun kappaletta kokonaisuudessaan kuuntelee, niin ne kohdat itse asiassa kuuluvat siihen. Jos niitä ei olisi, niin ei kuulostaisi yhtä hyvältä.

 
Tanssi
Siis tästä on tullut officially yksi lempparitansseistani nyt. Ihana ja hauska tanssi! Yritin tuossa yksi päivä kokeilla tuota jalkapelihommelia ja näkymättömällä narulla hyppimistä, mutta epäonnistuin lahjakkaasti. Meinasin nyrjäyttää nilkkani siinä samalla. Joo, ehkä pitäisi jättää nämä hommat noille kapearakenteisille korealaispojille, jotka osaavat sen parhaiten.

Ah, ja tästä pääsee katsomaan TANSSIVERSION!

Kuvat rohmun rohmun rohmuttu googlesta.

Ei kommentteja: