torstai 28. kesäkuuta 2012

Hear It! -7-

Hey korealaisten poikaryhmien edustajat, väistykääs hetkeksi syrjään. Täältä nimittäin astelee esiin neljä vahvaa ja supersuosittua tyttöryhmän jäsentä, jotka tunnetaan yhdessä nimellä...


2ne1


Minzy (18), CL (21), Dara (27) ja Bom (28)

Ryhmästä
Nimen 21-osa meinaa 21st Centurya ja ne-osa New Evolutionia. 2ne1 voidaan lausua joko "twenty-one" tai "to anyone". 2ne1:in leaderina häärää CL.

2ne1 tuli ihmisten tietoisuuteen esittäessään juuri ennen debyyttiään vuoden 2009 alussa biisin "Lollipop" yhdessä Big Bangin kanssa. Kappaleesta tuli suuri hitti, vaikka se oli mainosbiisi, ja tehty varta vasten promotoimaan LG Electronics:in uutta kännykkää.

Monet epäilivät suuresti 2ne1:in suosion jatkumista Lollipopin jälkeen - voisivatko he astua Big Bangin varjoista syrjään? Epäilijöitä ei kauaa riittänyt, kun tyttöjen ensimmäiselle sinkulle, Firelle, ropisi youtubessa yli miljoona katselukertaa - vasta 24 tunnissa. Not bad, huh? Huh!

Debyyttivuodestaan aina tähän vuoteen asti 2ne1:lla on ollut monen monta menestyslaulua ja kutsutaanpa heitä k-popin kuningattariksikin. Enkä ihmettele yhtään, jos kuuntelee kappaleita ja katsoo musiikkivideoita.

2ne1:in faniryhmän nimenä toimii Blackjack, joka on siis myös korttipeli ja meinaa toiselta nimeltäänkin twenty-onea.

2ne1 aloittaa Big Bangin vanavedessä ensimmäisen maailmankiertueensa nyt ensi kuussa. Kiertueen nimeksi on valittu New Evolution, joka tulee olemaan myös heidän uuden, heinäkuun alussa julkaistavan albuminsa nimi.




Video Review
Musiikkivideo, jonka esittelen, oli muistaakseni ensimmäinen 2ne1:ilta, jonka näin... Ja kuulin. Viime vuoden puolella julkaistu "Lonely" on yksi 2ne1:in lempparibiiseistäni ja sillä on vieweja youtubessa tällä hetkellä noin 26 miljoonaa.  Tsek it aut bilou!




Videon tarina
Tytöt ovat eksyneet. Joo. He harhailevat jossain spookyn näköisessä huoneessa ja sitten jossain kaduilla. Right?

Piti vähän tonkia tuolta wikipediasta, että mitähän tässä nyt haetaan tässä videolla. Tällaisen vastauksen löysin, englanniksi, enkä aio sitä suomentamalla raiskata - enjoy:

"The four band members played tragic female heroines, in despair from love and separation. CL, wearing a brightly coloured leather jacket, was seized by grief. Sandara Park extended the baton of separation. The voice of Park Bom, is immersed in gloom added to the realistic acting of the youngest, Minzy, after a break up. The story is quite unusual, and forms into one, as the four members together act as one female."

AAAAH! Niinpäs onkin! Aina kun laulaja vaihtuu, niin paikka pysyy samana - eli siis henkilö pysyy yhtenä... Mmm, makes sense!

Ei kai tässä muuta siitä tarinasta, eiköhän se ollut siinä.




Biisi
Tämähän on tällainen popballadi. Kappaleen tunnelma on herkkä ja kovin melankolinen, ja itse tykkään kuunnella sitä etenkin silloin, kun fiilis on vähän down. Okey, miksei muulloinkin!

Rakastan noita kitarasointuja biisissä, ja sitä, kuinka kauniisti tyttöjen persoonalliset äänet sulautuvat yhteen. Jotkut vaan osaa laulaa!

Kuvat googlesta ja tietoa myös muuan wikipediasta kahmittu.

Ei kommentteja: