maanantai 4. kesäkuuta 2012

Videoreaktiovideo

Tuli tällainen lyhyt tauko kiireisyyteen. Tulin äsken lentokenttäkoulutuksesta ja sain pakattua laukun nopsaan, ja parin tunnin päästä juna lähtee... Mikä siis meinaa sitä, että lähtenen täältä joskus hieman yli tunnin päästä. Sitä ennen oli pakko tulla tänne hetkeksi höpäjämään.

Muistatte varmaan, kun saatoin mainita siitä edellisessä vloggauksessa, Big Bangin uuden videon tulevan ulos samana päivänä. Noh, sain sitten mahtavan idean tehdä siitä musiikkivideoreaktiovideon / whateverin, ja heti kun Monster ilmestyi, niin crappy web kamera päälle ja kuvaamaan. Ja sitten tungin sen youtubeen, ja meinasin ensin, etten laittaisi sitä tänne, mutta nyt päätinkin, että laitan. Joo.

Tämä oli tosiaan ensimmäinen MV reaktioni, ja olin vähän öö öö, mitenkäs sitä englantia nyt puhutaankaan ja videon jälkeen löi tyhjää... As u can see. Lisäksi se taisi mennä lopussa muutenkin plörinäksi, ja meinasin ensin, että editoin sitä, mutten sitten viitsinyt, kun eikös se reaktiovideon tarkoitus ole kuvata tavallaan suoraan, ilman editoimista? Ainakin kaikki reaktiovideot, jotka minä olen nähnyt, ovat sellaisia olleet.

Reaktiovideoni on kerännyt youtubessa tähän päivään asti (lauantai-iltana siis laitoin sen) 999 viewia. Tai siis siihen asti se on meitsillä nyt päivittynyt. Veikkaisin, että yli tuhannen menee, muttei sen kummemmin yli. On se kuitenkin hurjaa, että noin paljon random -ihmisiä käynyt katsomassa ja 15 uskaltanut jopa tykätä siitä... Lolz.

Eniveis, tässä se nyt olisi. Ensin ehkä tosin kannattaa katsoa itse musiikkivideo ja sitten vasta reaktio. Ehkä.




Ei kommentteja: