sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Seoul Day 7

Aamulla olin ihan supervirkeä 5 tunnin yöunien jälkeen (nooooot). Lähdettiin kämpiltä kymmenen maissa kohti Express Bus Terminalia, mikä on pitkä kauppakäytävä maan alla.

Käveltiin sellaisen vähän hienomman food courtin läpi, ja siellä oli nättejä leivoksia!



Se ostoskäytävä oli todella pitkä. Itse asiassa niitä käytäviä taisi olla ainakin 2 vierekkäin.


Kaikki oli halpaa. Ostin koruja ja paitoja muutaman, sekä hieman tuolta käytävältä poispäin olevasta kirjakaupasta vähän lisää k-popcd:itä...


Ruoka-aika!


Löydettiin tosi söpö kahvila, minne mentiin ruokailun jälkeen.

Lolwut??

Joskus neljän maissa iltapäivällä käytiin heittämässä ostokset kämpille ja lähdettiin Insadongiin katsomaan  meininkiä. E:n suomalainen vaihtokaveri (sama eläintarhasta) tuli mukaan sinne. E:llä alkoi sitten koskemaan mahaan ja hän jäi kahvilaan, kun me muut lähdettiin kiertämään ostoskatua. Siellä oli ehkä eniten turisteja kaikista niistä paikoista, missä oltiin käyty. Länsimaalaisia siis.




 Tunnettu paikka Insadongissa, sen nousevasta käytävästä. Täältä voi lukea lisää.

Faith -draamasta!

minun koti

Ylhäältä oli kivat näkymät.



Ööööö...

Kävelykierroksen jälkeen palattiin E:n luo söpöön kahvilaan.

Nomnomnom...

E:n vatsakivut eivät olleet hellittäneet, joten hän lähti kämpille lepäilemään. Me muut päätettiin käydä melko huonosta ilmasta huolimatta tsekkaamassa joku tekojoki läheltä. En muista nimeä enää.

Matkalla tekojoelle.


Tuotaaah... Siinä se sitten oli. Vähän lame.

Jouduttiin kaamean sadekuuron runtelemaksi, ja päätettiin vain lähteä pois sieltä sitten. Palattiin takaisin kämpille, ja mietittiin että jaksettaisiinko lähteä enää minnekään. Ei sitten jaksettu, ja E:n vaihtarikamu lähti pois, ja me käytiin ostamassa ruokaa lähikaupasta - perusramenia ja kimbapia. Hengattiin hetki hereillä, ennen kuin mentiin jopa aika aikaisin nukkumaan.

Ei kommentteja: