maanantai 8. heinäkuuta 2013

Seoul Day 8

Hei wow, saan ehkä huomenna (muoks// eli siis tänään, kun juuri maanantaiksi vaihtui) laitettua pari vikaa päivää tänne, jos hyvin käy!

Oukkei, eli keskiviikko oli tavallaan meidän viimeinen päivä Seoulissa. Tavallaan. Sillä seuraavana päivänä oltiin päivä Seoulin ulkopuolella, mutta siitä seuraavassa postauksessa lisää. Ja perjantaihan oli lähtöpäivä.

Keskiviikkona herättiin ysin maissa aika hyvin nukkuneina (woooow!) ja käytiin aamupalalla hotskulla. Ramenia ja paahtista. Yllätyyyys.

Mentiin siitä melkein suoraan sitten jo syömään lounasta E:n paikallisen kaverin kanssa. Sen saman, joka oli Namsan Towerilla mukana. Mentiin Yeouidoon, mikä on bisnesalue. Sen kyllä huomasi heti - kaikkialla oli pukuihmisiä ja sellaisia korkeita toimistorakennuksia.



E:n kaveri häippäsi ruokailun jälkeen omille teilleen, ja me jäätiin sitten tyttöporukalla hengailemaan alueelle. Meillä oli kuitenkin plääni, minne mennä...

Puistoa kohti matkamme vie, kunhan tämän tien pystyy ylittämään joskus...

Löytyi!

Puisto oli korkeiden rakennusten ympäröimä.

Umm... joku häiskä puistossa.


Siellä oli tuollainen pikku kävelyosuus, missä piti mennä ilman kenkiä.

Jaksoinpas!

Nätti puisto


Thanks a lot


Hahaah, puistosta päästiin vihdoin Han Riverille!

Kahvilassa käytyämme ja rasvattuani itseni polttavaa aurinkoa vastaan, mentiin vuokraamaan pyörät!

Jeee, ajetaan Han Riveriä ympäri!

Matkallahan oli tietenkin kuvattava maisemia yhdellä kävellä.


Mainostin YleX:ää...



Pysähdyttiin hetkeksi ottamaan kuvia.


Pyöräiltiin tunti, ja oli tosi mukavaa, vaikka vähän hiki meinasi tullakin. Onneksi pyörätie meni melko tasaisesti, eikä vastaan tullut hirveitä mäkiä. Ja onneksi laitoin ahkerasti aurinkorasvaa päälle, sillä en palanut! Woohoo, success!

Suosittelen kyllä tuota pyöräretkeä Han Riverille, jos olette joskus Etelä-Koreaan menossa.

Pyöräilyn jälkeen lähdettiin käymään ostarilla.

Tuolla samaisella ostarilla E oli joskus nähnyt Teen Topin nimmarienjakotilaisuuden. Nyt siellä ei näkynyt ketään... Yhyyyh.

Bongasin ostarilta Joong Kin <3

Ostarilta en muistaakseni mitään ostanut. Siellä oli kallista. Vähän niin kuin Suomessa. Hengattiin siellä jonkin aikaa, ennen kuin lähdettiin kämpille.

Muistin ottaa meidän hotskusta kuvan! Meidän oma kämppä oli siis tuolla rakennuksen toisella puolella.

Levähdettiin hetki, ennen kuin lähdettiin kiertämään naapurustoa. Käytiin mm. ostamassa sojua Suomeen vietäväksi. Se on muuten tosi halpaa, vähän alle euron pullo. Jos siis kaupasta ostaa.

Vietiin ostokset kämpille ja käveltiin Hongdaehen. Halusin vielä käydä Eyk studiolla ainakin.


Siellä oli valot päällä!

Käveltiin tosi kauan, ja mentiin joskus yhdeksän maissa metroaseman exitille odottamaan sitä E:n suomalaista vaihtarikamua. Kun hän tuli, lähdettiin etsimään live clubia, mitä Tuho oli suositellut meille.

Kuka olisikaan arvannut, että törmättäisiin...

Oh my goooood!! Coffee Princen kuvauspaikalle!! E oli sanonut joskus vahingossa löytäneensä sen, mutta ei enää muistanut, missä se oli. Nyt sitten vahingossa taas löydettiin se. Hahhah, soooo cool!

Itsehän en tuosta draamasta mitenkään hirvittävästi tykännyt, vaikka se supersuosittu onkin ja kaikki tuntuvat tykkäävän siitä. Mielestäni se oli vain ok. No mutta, silti siistiä törmätä tuohon kuvauspaikalle, koska sitä näytettiin draamassa niin paljon!

Löydettiin live club, missä oli juuri soittamassa joku ranskalainen jäbä pianoa. Oli siellä muutama katsoja. Kuvia en pystynyt valaistuksesta johtuen ottamaan.

Oltiin siellä live clubilla joku tunti, ennen kuin lähdettiin kävelemään taas ympäri Hongdaeta ja katselemaan meininkiä.

Heheeh, Love Rainin kuvauspaikka, joku rafla. Totta kai sitä pitää siinä edessä mainostaa.

Käytiin syömässä kanaa.

Harhailtiin tovi jos toinenkin, ennen kuin E:n vaihtarikamu ehdotti Vinyylibaaria. Hmm? Kuulosti aika erikoiselta. Ehkä vähän tylsältäkin. No mutta, ei se ollut! Okei, oltiin tyyliin ainoat asiakkaat siellä, mutta oli mukava kuunnella vinyyliltä musiikkia. Siellä sai esittää toivomuksia biiseistä.

Juotiin ja syötiin PAHANMAKUISIA poppareita. Silti me syötiin ne.

Oltiin aika valmiita sitten lähtemään nukkumaan kämpille tuon jälkeen.

Ei kommentteja: