tiistai 9. heinäkuuta 2013

Seoulin ostoksia

On aika esitellä jotain ostoksia, mitä tein Seoulissa. En oikeastaan edes ostanut hirveästi eri juttuja, sillä pääpaino oli cd:issä, joita kertyi 32 yhteensä loppujen lopuksi.... Tuossa laskin, että kulutin pelkästään cd:ihin jtn 300 euroa. Huhhuh. Enkä edes saanut kaikkia, mitä olisin halunnut. Olen kuitenkin tyytyväinen noihinkin ostoksiin - ehkä ihan hyvä, etten kerralla enempää ostanut... Koska noidenkin tunkeminen matkalaukkuun oli työn ja tuskan takana painorajan vuoksi, ja jouduin muutaman cd:n laittamaan E:n vähän väljempään matkalaukkuun, että saisin painosta jonkin verran pois.

Tuliaisia tietenkin ostin... muutaman kortin, magneetin, paitoja, korviksia yms. Ja 3 pulloa sojua, joista yhden taidan raaskia antaa vanhemmille. Pari muuta, idolikuvilla varustettua sojupulloa jätän to-del-la-kin itselleni. Heheee.

Ahh, ostin muuten lentokentältä lähtiessä tax free kaupasta City Hunter ja Sungkyunkwan Scandal -suklaita. Itselleni tietenkin, koska kukaan muu ei osaisi noita pakkauksia arvostaa. Nehän menee säilytykseen syönnin jälkeen.

City Hunter -appelsiinisuklaata.

Sungkyunkwan Scandal -vaniljatäytteisiä keksejä.

Seuraavaksi ostamani 32 cd:tä...





Sitten idolikamaa! Sain tuon Shinhwa folderin ensimmäisestä cd-kaupasta, missä kävin ja mistä ostin suurimman osan cd:istä. Muut kuvassa olevat ostin samasta turistikaupasta - siellä on Taeyang- folderia, BB-kalenteri ja -julisteita sekä Lee Min Ho ja Song Joong Ki -kortteja.


Jees. Se oli vähän niinkuin siinä. Otin Seoulin matkalta myös videomatskua, ja ajattelin tehdä sellaisen videokoosteen siitä joskus, kun kerkeän.

Nyt kuitenkin on aika jatkaa pakkaamista, sillä huomenna SWITZERLAND CALLING!! Tämä väliaika on mennyt ihan hirvittävän nopeasti, ja olen juuri ja juuri kerennyt palautumaan Korean matkasta. Ajatella, että vielä viikko sitten oltiin siellä... Wooot!

Anyways, uskoisin, että Sveitsinkin matkasta tulee ihan huippu, ja ihanaa nähdä C:tä pitkästä aikaa. Nyt onkin tosiaan kiiruhdettava pakkaamaan, että saisi muutaman tunnin nukuttua, sillä neljältä herätys...

... Ja voitte odottaa päivityksiä blogin puolella ensi viikon lopulla joskus. Ensi viikon keskiviikkona yöllä rantaudun nimittäin Suomeen takaisin.

See ya laterz!

2 kommenttia:

Hm kirjoitti...

Upeita tuomisia! :D

Emma kirjoitti...

Niin munki mielestä ;D