sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Seoul Day 4

Hahaah, muistatteko kun laitoin Seoul Day 2- postauksessa kuvan Dating Agency Cyrano -mainoksesta Namsan Towerilla? Noh, katselin tuossa äsken sitä (sillä olen matkan vuoksi vähän jäljessä draamojen katselussa) ja olivat sitten kuvanneet sarjaa siellä! Eli ei siis ihmekään, että se mainos oli siellä vähän randomisti.

Siirrytääs nyt kuitenkin neljänteen päivään Seoulissa. Sekin oli aika tapahtumarikas.

Aamulla syötiin kämpillä kaupasta ostettua kimbapia, ai että oli hyvää (niiiin ikävä sitä!). Aamiaisen jälkeen lähdettiin kohti Seoulin suurinta palatsia - Gyeongbokgungia.



Meillä oli jälleen kerran ulkopuolista seuraa. Saatiin mukaamme E:n kaveri ja tuleva pomo (E sai töitä Etelä-Koreasta, Daejeonista. Opetushommia), sekä tämän random kaveri, jota ei E:kään tiennyt ennestään.







Kiitos S:lle kuvasta.








Tuttuja kukkia


Käytiin palatsin museossa.

Kävelen joessa


Jossain lasten puolella museossa oli tuollainen hattujen sovitusjuttu, mutta en jäänyt siihen sen kauemmas aikaa katsomaan, koska kiiruhdettiin eteenpäin.

Palatsista lähdettiin kävellen etsimään ruokapaikkaa. Matkalla törmäsin taas julkkuihin...

TVXQ!


Ah, löydettiin ruokapaikka, mikä taisi olla ihan tyhjillään kun sinne mentiin.

LIHAAAAAA

Ruokailun aikana jutellessa ilmeni, että E:n pomon kaveri oli -94, eli siis 3 vuotta meitä nuorempi. Kuinka söpöä, että Tuho (annettiin sille sellainen lempinimi, koska sen nimi kuulostaa vähän tuholta) kumarteli meille ja pakotettiin se sitten sanomaan meitä noonaksi. Lisäksi Tuho joi ruokailun aikana meistä pois päin (yleensä siis nuorempi aina vanhempien seurassa juo pöydässä hieman sivulle kääntyen, mukinsa käsillään piilottaen). Kuinka söpöä se olikaan! E sanoi myöhemmin, että ei ole kertaakaan törmännyt aiemmin sellaiseen länsimaalaisena itse.

Eniveis, aterian jälkeen päätettiin ottaa taksi Namdaemun Markettiin. Tuhon piti olla jossain, joten hän lähti tässä vaiheessa pois.

Namdaemunin edestä. Miksei Suomessakin voisi olla uukkarikaistoja? Koreassa niitä on tosi paljon.



Namdaemunin ostospaikka oli ahdas, kojuja oli kaikkialla ja ihmisiä paljon. Ohitettiin muuten suomalaisia täällä (ja ainoiksi jäivätkin sillä reissulla). Kuulin heidän puhuvan suomea ohitusvaiheessa ja sanoin melko kovaan ääneen siinä, että hei, suomalaisia, mutta eivät tainneet kuulla.

Namdaemunista ostin BB -julisteita, kalenterin ja näyttelijöiden postikortteja... Esittelen nekin sitten eri postauksessaan noiden cd:iden kanssa.

Namdaemunista käveltiin tuonne portille, Sungnyemunille. Lukekaa lisää täältä.
T:lle kiitos kuvasta.

Lähdettiin sitten vain käppäilemään jonnekin päin tuolta portilta, seuraavaksi random kuvia matkan varrelta.



Random paraati menossa

Nojoo, päätettiin mennä sitten kävelyn jälkeen kahvilaan hakemaan vähän juomista, ja mentiin hetkeksi kämpille levähtämään. Sieltä sitten mentiin Noreabangiin - eli laulamaan karaokea! Korealaisethan tykkää siitä paljon, ja Noreabangeja on melkein joka nurkan takana. Suomesta se eroaa siinäkin määrin paljon, että laulamaan mennään porukalla, ja siellä on omat huoneet mihin mennään. Alkoholia siellä ei saa nauttia. Täytyy sanoa, että oli ihan tajuuuttoman hauskaa!


Karaokeilun jälkeen mentiin syömään illallista kiinalaiseen, ja bongasin taas julkun - Park Min Youngin!


Ruokailun jälkeen sitten erottiin E:n kaverista, ja mentiin takaisin hotskulle ja nukkumaan.

2 kommenttia:

Hm kirjoitti...

Toi palatsi on niin _hieno_! Muuttasin vaikka heti sinne. :'D

Emma kirjoitti...

Joo se oli tosi magee!