sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Seoul Day 6

Hohoo kiire tulee, jos meinaan saada kaikki Seoul- aiheiset postaukset ennen keskiviikkoa ulos. Kun pitäisi kaikkea muutakin tehdä ennen Sveitsiin lähtöä. Doh, aja aja hwaiting!

Oukkei, eli herättiin maanantaina aikaisin sillä meillä oli tulossa pitkä päivä (no milloinkohan siellä ei olisi niitä pitkiä päiviä tullut)... Aloitettiin se sillä, että mentiin Seoul Grand Parkkiin ja siellä sijaitsevaan Seoul Zoohon. Messiin lähti tällä kertaa E:n suomalainen vaihtokaveri.


Ostettiin liput tuohon, ettei tarvitsisi kävellä...

Maisemat oli aika kivat.




Se oli aika iso eläintarha... Ylläriiiii. Seuraavaksi liuta eläinkuvia.



Excuse Me?



Haha, Snuwolffies oli meidän jenginimi, sillä kun mentiin tuolla niin saatiin paikallisilta eläkeläisiltä osaksemme sellaisia "mikä prätkäjengi tuossa menee" -katseita.


Kuuma.














Eläintarha oli ihan ok, vaikka eläimet säälitti tosi paljon. Joillakin oli erittäin ahtaat oltavat, joillakin ei tuntunut olevan oikein virikkeitä ja näin päin pois... Tosi moni kiersi sellaista stressiympyrää häkissä... Oi voi.

Noh, lähdettiin sitten neljän maissa iltapäivällä pois, ja syötiin siellä eläintarhan ulkopuolella. Käytiin myös kämpillä välissä, ennen kuin lähdettiin tapaamaan Tuho! Meillä oli hänelle pieni tehtävä nimittäin. Tämä Emma noona halusi mennä ennustajalle.

Oltiin kysytty E:n ex-kämppiskamulta hyvistä ennustajista / shamaaneista, koska hän käy niillä aika usein kuulemma, ja saatiin tietoomme joku paikka, minne mennä. Halusin käydä siellä, sillä se on tosi yleistä Koreassa, ja sitä näkee aina juurikin jossain draamoissa ja variety show'ssa. Jotenkin se oli vain pakko kokea.

Annettiin Tuholle kartta ja pienten mutkien kautta löydettiin paikka Hongdaessa. Käveltiin portaat ylös ja siellä roikkui seinillä valokuvia tv- show'ista, missä paikka on ollut mukana. En ottanut sieltä yhtään kuvia, sillä se olisi ollut vähän outoa, joten saatte tyytyä tekstiin tässä välissä.

Ovesta kun astuttiin sisään, niin se oli sellainen kahvilan tyyppinen paikka. Me jäimme Tuhon kanssa istuskelemaan, kun muut lähtivät viereiseen kahvilaan odottamaan. Me Tuhon kanssa tilattiin juomat ja jäätiin odottamaan ennustajaa. Tuho oli vielä hermostuneempi kuin minä. Se oli tosi söpöä! Haha! Poika-parka... Hän sanoi, että tuollaiset paikat ovat todella creepejä ja että ne ennustajat näkevät sieluun jne. Säikähdin hirveästi skinshippiä, kun Tuho otti kädestäni kiinni ja painoi sen rintaansa vasten. "Hei, tunnetko mun pulssin?" Ööööö...?? No en nyt oikein tuntenut. Luita vain... (tosi laiha) Sitten Tuho siirsi käteni tämän ranteeseen, ja sain pulssista kiinni. Aika erikoista.

Minua ei oikein osannut jännittää, sillä paikka näytti ihan normaalilta kahvilalta, paitsi että jokaisessa pöydässä istui ennustaja. Joillakin oli hienot puvut päällä, ja omat metodinsa ennustamisessa, mutta se mies, joka meidän pöytään istuutui, oli ihan normaalin näköinen, joka näpytteli tietoja koneellensa ylös.

Tuho siis tosiaan translatetti minulle ennustajan sanomiset. Mitäs hän sanoikaan? En varmaan ihan kaikkea muista, mutta mm. että tulen menemään naimisiin kerran, mutta eroan, ja saan epätoivotun lapsen parin vuoden päästä. 2018 on meikän onnen vuosi. En tule koskaan saavuttamaan unelmiani, mutta tekemään asioita, mistä tykkään. Romantiikan saralla on tosi epäonnista, mutta töissä tulen olemaan huippuhyvä, ja pystyn keskittymään moneen asiaan samaan aikaan (ööö really...).

Oltiin siellä paikassa joku tunti ja ennustaja pulitti vaivaiset 15000 wonia eli kympin euroissa. Suomessa vastaava olisi maksanut maltaita. Olipahan kokemus.

Ennustajan jälkeen tavattiin muut, ja Tuho sai seuraavaksi etsiä minulle jonkun k-indie record shopin. Löytyi! Ostin sieltä 5 cd:tä ja muut katsoivat vierestä, että meikäläisen cd:iden ostaminen alkaa luisua sormien välistä... Ai miten niin?! Hihiii.

Sen jälkeen Tuho etsi meille baarin, missä sai juoda halvalla niin paljon kuin halusi. Sen jälkeen pojan piti lähteä, sillä hänellä olisi seuraavana aamuna jonnekin retkelle lähtö.


Ennen baariin menoa päädyttiin kuitenkin Noreabangiin toistamiseen. Se oli ihan baarin vieressä, mikä kävi meille oikein mainiosti. Meillä oli tosi hauskaa, ja voin kertoa, että Aquan Barbie Girl ja Britney Spearsin Toxic on ihan mahtava vetää.

Sitten sinne baariin! Siellä tosiaan 10 eurolla sai juoda unlimited- listalta drinksuja niin paljon kuin halusi.



Tuossa keskellä on sellaisia poppareita, mitä syötiin koko ajan ja koko ajan niitä kippoja käytiin täyttämässä. Loppuajasta se alkoi mennä jo vähän noloksi, kun syötiin niitä niin nopeaan tahtiin...


Baari oli oikeasti tosi siisti. Baarimikot olivat niiiin hyvännäköisiä kaikki, että HUHHUH! Seriously! Lisäksi he temppuilivat pullojen kanssa jossain vaiheessa baaritiskin takana ja se oli hauskan näköistä.


Tulin pieneen humalaan, ja otin vessassa peilikuvia (mitä ette halua nähdä...) ja kuvia vessakirjoituksista. Muistan kyllä kaiken, mitä tapahtui, vaikka vähän sumeasti, mutta kuitenkin. Lähdettiin kahden jälkeen baarista, sillä se drinksujen tarjoilu samaan hintaan loppui tuolloin. E:n vaihtarikamu otti taksin alleen ja lähti hotellilleen - me muut käveltiin kämpille, koska se ei ollut kauhean kaukana. Suihkun jälkeen simmahdin heti pään tyynyyn painettuani.

Ei kommentteja: