perjantai 27. heinäkuuta 2012

Hear It! -10-

No nyt vedetään viime viikon esittelyltäkin pohjat. Jos pituudella on väliä siis... Ja onhan sillä. Whatevvvvs.

Tämän viikon Hear It!:issä vuorossa espanjalaisvivahteita sisältävä kappale, jonka esittäjä on aivan uunituore tuttavuus.


Cross Gene


Ryhmästä
Ei, en tiedä tästä ryhmästä itsekään vielä mitään, sillä tietoja jäsenistä ei ole juuri saatavilla. Yet. Cross Gene nimittäin debytoi ihan kesäkuun alussa, joten fresh boy blood nomnomnom!

Sen tiedän sentään, että ryhmään kuuluu 6 jäsentä, ja he ovat korealaisia, japanilaisia ja kiinalaisia. Sellainen aasialaissekoitus siis. Laulavat kuitenkin ihan koreaksi.


Video Review
Hei, minäpäs valitsen tämän La-Di Da-Di -biisin! Ai minkä? No La-Di Da-Din! Eipä heiltä ole vielä muutakaan musiikkivideota ilmestynyt, joten tämä on aika helppo valinta.





Videosta ja kappaleesta
Videossa ei taida olla tarinaa - ainakaan minä en sieltä sellaista kyennyt löytämään -, mutta tosi hienoja tanssimuuveja sen sijaan suorastaan pursuaa silmille.

Ensimmäisen kerran, kun videon näin, en lämmennyt. Tanssi tuntui todella oudolle, biisistä puhumattakaan. Siihen yhteen katselukertaan se jäi, ennen kuin eksyin sen katsomaan muutaman päivän jälkeen uudestaan.
Miksikö eksyin? Koska sain tietää, että seuraamani Big- draaman yksi näyttelijä on osa Cross Geneä. Pakkohan se video oli uudestaan katsoa, ja bongata tutun näköinen tyyppi sieltä.

Tällä toisella kerralla totesin, että biisi onkin itse asiassa aika hyvä ja tanssi mielenkiintoinen ja erilainen verrattuna moneen muuhun. Ja mitä useammin sen näin ja sitä kuuntelin, niin sitä enemmän pidin siitä. And now... I just love it!


P.S. Tämä on viimeinen Hear It! hetkeen, sillä pidän vähän lomaa tästä esittelyhommelista. Ensi viikolla on Watch It!, ja sekin osio jää tauolle. En tiedä, kuinka pitkäksi aikaa, we'll see.

Kuva googletettu.

Ei kommentteja: