torstai 19. heinäkuuta 2012

Hear It! -9-

Hmm, ehkä maailman lyhyin esittely, mutta menkööt.

Beast


Ryhmästä
Nämä vuonna 2009 debytoineet baby-feissit tunnetaan myös nimellä B2ST. Poikaryhmään kuuluu 6 jäsentä, ja sen faniryhmän nimenä kulkee B2uty, joka lausutaan "Beauty":na - viitaten Beauty and the Beast -tarinaan.

Ryhmän ikähaitari muodostuu 21-vuodesta aina 23-vuoteen.


Video Review
Ajattelin reviewata Beastin ensimmäisen singlen, Bad Girlin. Sen musiikkivideo on ansainnut yli 8 miljoonaa katsomiskertaa tähän mennessä heidän virallisella youtube-kanavallaan, eikä se edes ole heidän eniten katsomiskertoja saanut videonsa. Bad Girl on henk. koht. suosikkini tältä poikaryhmältä - olkaas hyvät!
 




Videon tarina
Nnnniiin. Mikä tarina? Ei tässä oikeastaan ole mitään tarinaa varsinaisesti.

Videolla keskitytään tanssiin, joka on mielestäni erittäin hypnoottinen. Sitä jää vain tuijottamaan. Lisäksi poitsujen asut ovat aika mageat, ja niitä katsoo mielellään.



Biisi
Arvatkaas, miltä tuntuu, kun aamulla pärähtää kuulokkeista Bad Girl soimaan heti ensimmäisenä? Aika vauhdikas alku kertakaikkiaan. Love it!

Tälle kappaleelle sytyin kyllä heti ensikuulemalta. On siinä tosin yksi kohta, josta en tykkää hirveästi. Nimittäin kohta, missä tulee se elektromusiikkihomma (2:26-2:45) ja vaikka se kestää vain hetken, niin se hieman ärsyttää. Ehkä ärsytys tulee siitä tiedosta, että aika monessa muussakin k-popviisussa olen huomannut saman jutun, että on tuollainen random-elektromusiikki + tanssi -kohta. Onko sen aina pakko olla siellä? Hmm...

Anyways, kaikilta muilta osin ihan mahtibiisi - kannattaa myös tsekata muita Beastin biisejä.


Kuvat pihistetty googlen kuvapalvelusta.

Ei kommentteja: