perjantai 6. heinäkuuta 2012

Hear It! -8-

Oletteko koskaan nähneet musiikkivideota, jossa ei yksinkertaisesti vain tunnu olevan yhtään. Mitään. Järkeä. Seriously. Anyone?

Seuraavaksi esittelemäni musiikkivideo on nimittäin yksi hämmentävistä tapauksista, joihin olen törmännyt vähään aikaan.

Infinite


Ryhmästä
Infiniteen kuuluu 7 jäsentä, ja myönnän, etten ole sen kummemmin perehtynyt heihin (en edes tätä tekstiä varten... laiska?), joten en ala luettelemaan teille nimiä. Ryhmän pojat ovat kuitenkin 18-23-vuotiaita.

Infinite debytoi vuonna 2010 ja heidän faniryhmänsä nimenä toimii Inspirit. Muutama Infiniten jäsen on kokeillut siipiään myös näyttelemisen saralla - kuten aika moni muukin korealainen poplaulaja.


Video Review
WTF?! -reaktion aiheuttama musiikkivideo on nimeltään "The Chaser" ja se on julkaistu pari kuukautta sitten. Katselukertoja youtubessa sillä on tällä hetkellä hieman yli miljoona.

Katso TÄÄLTÄ musiikkivideo! Oikutteleva Youtube ei suostunut sitä tähän nimittäin jakamaan.


Videon tarina
Jos joku viisaampi keksii, mikä tämän videon tarina on, niin congrats to you.

Mikä toi rasia on? Miks toi auto pyörii noin monta kertaa ympäri? Miks tää koko video on tosi hämärä? Onks näil kohtauksil mitään tekemistä toistensa kanssa? Ööö?

Ensin pohdin, josko koko tarina on käännetty toisin päin: Tarina alkaa lopusta ja päättyy alkuun. Noh, ei se tunnu siltikään auttavan yhtään selventämään mitään.

Toinen versioni on se, ettei toista versiota ole! Mälsää.

Ensinnäkään, tuolla autolla ei ole mitään syytä pyöriä itsekseen ympäri tuhat kertaa. Miksi se edes pyörii? Sää on mainio, eikä ketään ole mailla halmeilla. Mitä lie ohjaaja ajatellut?

Ja mikä on tuo random- kohtaus, jossa yksi laulajista kiipeilee sumussa jotain tikkaita pitkin? Minne hän menee? Tuonne peiliputkeen? Woot?

Ja pojat, pojat, pojat - mikä tuo "hei ajetaan näil motskareil ja hakataan nää lamput täältä näin veks" -juttu on? Seriously?? Makes not sense to me. Yhyy.

Ja se laatikko. Mitä sisällä on? Onko tuo yksi avain sen laatikon avain? Jos on, niin eikö sitä mystistä laatikkoa voi avata? Ah, olen niin utelias!

And why, oh why melkein lopussa poika (eikös se nyt se sama poitsu ole) astelee naarmuitta savuavasta autosta pois tosi spookyn näköisesti, ja sitten viimeisessä "auto ja minä" -kuvassa poika on taas ilmassa tempoilevan auton sisällä. WTF????

So many questions without any answers. Tai sitten en vain osaa tulkita videota. Who knows. Joka tapauksessa, muuten video on ihan coolin näköinen, ei siinä mitään. Tarina vain hieman hämmentää. Jos siinä mitään tarinaa on koskaan ollutkaan.



Biisistä ja tanssista lyhyesti
Tykkäsin tästä biisistä kovasti. En tosin diggaillut heti ensimmäisellä kerralla, vaan sulin sille vähitellen. The Chaser on kovin infinitemäinen - jos ette tiedä, mistä puhun, niin katsokaa ja kuunnelkaa ryhmän aiempaa tuotantoa.

Lisäksi tanssi näyttää tosi tyylikkäältä videolla, ja se käy biisin fiilikseen. Pojat näyttävät mageilta asuissaan.

Kuvat googlezzzta.

Ei kommentteja: