maanantai 23. heinäkuuta 2012

Kun on, mitä odottaa

Tuli yllättäen vähän semmoinen fiilis, että voisi tänne kirjoitella taas jotain. Mutta mitä? Ei tässä nyt elämää suurempaa ole tapahtunut, mutta jotain kivaa on ainakin elokuun alussa tapahtumassa, nimittäin...


Elokuun ensimmäisenä viikonloppuna pakataan 5 tyttöä kimpsuineen ja kampsuineen autoon ja huristellaan Kalajoelle. Ajellaan ensin E:n kanssa perjantaina Savoon, missä vietetään yö, ja pick uppaillaan aikaisin lauantaiaamuna loput kyytiin ja nokka kohti lopullista päämäärää. Ei me siellä Kalajoella olla kuin yksi yö, mutta meidän scheduleja oli tosi hankala järkkäillä yhdessä siihen kuntoon, että kauemmin oltaisiin voitu jossain olla. Ei voi mitään - tärkeintä kuitenkin on se yhdessäolo ja hengailu. Uskoisin, että keksitään kaikkea kivaa siellä!

Parin viikon päästä tulee sitten...


KRISSEEEE! Au Pair- blogiani aikoinaan seuranneet muistanevat Sveitsi-C:n aka Krissen, joka oli yksi meikäläisen lempparihengailukamuista. Ei olla nähty vuoteen, ja tasan kahden viikon päästä, maanantaina, hän tulee tänne - viipyen 5 päivää Suomen kamaralla. Ihanaa! Ollaan oltu aktiivisen epäaktiivisesti yhteyksissä, sillä talvella oli muutama kuukausi, kun ei ollenkaan pidetty yhteyttä - laiskoja varmaan oltiin... Ei sen vakavampaa siis. Nyt sitten sovittiin, että Krisse tulee käymään täällä, ja joskus minä vastaavasti menen Sveitsissä käymään. Jeii!

Yritän tässä nyt siis keksiä, että mitä kesäisestä Helsingistä esittelisinkään (vinkkejä otetaan vastaan!), ja koitan nähdä tämän kaupungin turistin näkökulmasta. Suunnitelmissa olisi tietenkin keskustan esittely ja Suomenlinna sekä Korkeasaari. En tietenkään halua, että Krissellä on tylsää täällä, sillä hänhän on kuitenkin sieltä Switzerlandiasta lentänyt Suomeen saakka.

Eka kuva googlesta, toinen ihan omasta takaa.

Ei kommentteja: