maanantai 16. heinäkuuta 2012

SYNTTÄRIARVONTA



U know what? Blow On My Way -blogin 1-vee synttärit lähestyvät. Jep, BOMW on ollut pystyssä jo vuoden verran, mikä on oikeastaan aika hurjaa, ja sitten ei kuitenkaan mitenkään erityisen. Mutta hei - synttärit mitkä synttärit.

Mietin tässä, että haluaisin kovasti muistaa blogin lukijoita - olitte te sitten uusia tai vanhoja - jollain tavalla, sillä ilman teitä tätäkään blogia ei välttämättä olisi. Tai sitten olisi... Anyways, arvostan paljon sitä, että joku lukee tekstejäni ja katsoo vaikka jotain vloggauksia. Ööö, siis jos lukee ja katsoo. Ainakin tilastojen perusteella muutama juu.

Teille kaikille ihquille lukijoille tarjoutuu nyt mahdollisuus osallistua arvontaan. Täällä blogissa on tällainen vastaava järjestetty ennenkin, ja koska idea oli mielestäni tosi kiva, niin miksen toteuttaisi ideaa uudestaan?

Arvontaan voi osallistua vastaamalla seuraavaan kysymykseen:
Kuinka kauan olet lukenut BOMW- blogia?

Vastaamalla tähän simppeliin kysymykseen ja jättämällä nimimerkin perään osallistut arvontaan, jossa on voittona...

... KORTTI.

Se oli viimekin kerralla ja olkoot nytkin. Ei tule isompia paketteja säästösyistä lähetettyä, mutta Emman lähettämä kortti - ooooh yes! Voi toki olla, että sujautan jotain pientä ylläriä sinne kirjekuoreen kortin mukana, niin kuin viimekin kerralla...

Tällä kertaa arvon kaksi korttia, ja jos kukaan ei osallistu, niin lähetän ne sitten itselleni vaikka. Muahaha. Tietenkin tosin toivon, että mahdollisimman moni osallistuisi ja saisin ilahduttaa kivoilla korteilla paria lukijaa. :)

Eli kommenttiboksille nythetimars! <3

P.S. Vastausaikaa on pari viikkoa, eli ensi su 29.7., on viimeinen osallistumispäivä.

Googletettu kuva ei liity mitenkään tekstin sisältöön. Surprise, surprise.

3 kommenttia:

blublu kirjoitti...

Olen lukenut blogia ihan alusta asti, eksyin tänne edellisestäsi (Kohti Uuta, Ässää ja Aata). Kuulumisiasi on aina yhtä kiva lukea!

Pinja kirjoitti...

Minä myöskin oon lukenut tätä alusta saakka, koska luin jo edellistä. Ja kiitos kuuluu osaltaan sille (eli sulle) että uskalsin itekin lähteä aupparoimaan. Kiva, että oot myös jaksanu seurailla mun bloggamista! :)

Mandariini kirjoitti...

Puolisen vuotta olen lukenut aina silloin tällöin. Kun tulen uudestaan niin silloin tulee luettua vanhemmatkin postaukset.