torstai 27. joulukuuta 2012

Watch It! -9-

Faith



Genret
Action, Drama, Fantasy, Historical, Life, Medical, Romance

Valmistusvuosi
2012

Jaksoja
24 (kesto n. 1 tunti / jakso)

Juoni
2000-luvun plastiikkakirurgi Eun Soo kidnapataan ja tuodaan Goryeo- ajalle (tarkalleen ottaen 1351- luvulle tässä sarjassa) aikaportin kautta parantamaan haavoittunut prinsessa. Kidnappaaja, kuninkaan henkivartija, kenraali Choi Yeong on rohkea ja viisas, mutta hieman naiivi mies, joka tuskin koskaan hymyilee.

Voiko Eun Soo parantaa prinsessan ja palata takaisin omalle ajalleen? Vai onko edessä sittenkin liuta vastoinkäymisiä ja seikkailujen kiemuroita, ja suuria valintoja, ennen kuin paluun hetki tulee eteen?




Emma oma arvio
Lee Min Ho. Tyyliin ainut syy, minkä vuoksi tätä yhtä vuoden odotetuimmista draamoista tässä syksyllä aloin katsomaan. Lee Min Ho oli tosi ihana jo supersuositussa Boys Over Flowersissa, josta bongasin hänet ensimmäistä kertaa about vuosi sitten - ja kun Faith alkoi, olin viivana netin äärellä englannin kielisten subien tultua ulos!

Jaaaaa se Lee Min Hosta sitten! Keskitytääs tähän draamaan nyt.

Olin hieman pettynyt. Alku lähti melko laiskasti liikkeelle - ihan kuin oltaisiin jysähdetty autolla tienpenkkaan ja koitettu epätoivoisesti päästä sieltä liikkeelle. Yritetään, yritetään... Muttei vaan onnistu. Damn! Se vaan ei lähde, vaikka kuinka yrittäisit ja toivoisit.

Olen itse asiassa kuullut monesti puhuttavan, että k-draamoilla on tällanen hitaasti liikkeelle lähtevä -alku, mutta ilmeisesti tajusin sen toden teolla vasta nyt. Oh well.

Alkukankeuden jälkeen draama alkoi vaikuttaa kiinnostavammalle, ja sytyin hitaasti mutta varmasti odottamaan aina seuraavan viikon jaksoja. Kauniita pukuja ja kauniita ihmisiä - oijjoi! Näyttelijät osasivat hommansa, ja ainakin pahikset olivat niin pahiksia, että ihan oikeasti pelotti. Paitsi että miespuoliset pahikset olivat aika hottiksia... Lee Min Ho, watch out!

Naispääosan esittäjän hahmo oli alussa hirmuisen ärsyttävä bimbo, ja teki muutaman kerran mieli lähteä ruudun äärestä pois, ennen kuin olisi läppärille tapahtunut jotain peruuttamatonta. Hienosti hahmo kuitenkin kehittyi tarinan soljuessa eteen päin, vaikka tietenkään pikkubimboutta ei koskaan voinut täysin pyyhkiä pois. Anyways, loppua kohti sekin muuttui siedettävämmäksi.

Juoni oli mielenkiintoinen, kun punainen lanka alkoi löytymään, ja välillä henkäilin, kun löysin itseni hämmästelemästä, miten yllättävä käänne sarjassa oli tapahtunut. Se oli aika kivaa.

Musiikista pidin myös, ja yksi draamassa useimmiten soiva biisi löysi tiensä melko nopeasti youtube- soittolistalleni.



Mistä voi katsoa
Ainakin gooddrama.net ja dramacrazy.net tarjoavat katseluelämyksen.

Tähdet, tähdet
7 / 10 Good
Vähän pallottelin 7 ja 8 välillä, mutta kyllä se nakki napsahti seiskaan. Sorry nyt vaan. Tästä olisi kuitenkin voinut tulla vähän parempi, jos efforttia olisi laitettu kehiin enemmän. Hankala selittää sen paremmin, mutta joo. Seiska. Ei se nyt niin huono numero ole, right?


Kuvat teleportattu googlesta.

Ei kommentteja: