sunnuntai 30. joulukuuta 2012

My Year 2012 -2-

Heinäkuu 2012
Kävin avustamassa jossain tv-sarjassa / Muistelin vuoden takaista 4th of Julyta D.C.:ssä / Pääsin varasijoilta opiskelemaan kahteen paikkaan ja valinta oli edessä / Ostin uuden kännykän

Blogattua:
Eilen siis hipsin puolenpäivän maissa kuvauspaikalle, ja meikäläisen ovesta sisään astumisessa oli kuulkaas draaman aineksia. Kompuroin nimittäin kynnysmatolla ja kaatuminen oli lähellä. Ohjaaja ja kuvaajat ja valomiehet ja näyttelijät sun muut tuijottivat varsin kysyvinä, kun rymistelin paikalle. Awkward.



Elokuu 2012
Tehtiin kamsujen kanssa Kalajoki-reissu / Viihdytin sveitsi-C:tä ja turisteiltiin Helsingissä / Vloggailin

Blogattua:
Huh, pianihankohtajustmelkeenyt on jo syyskuu. Se meinaa synttäreitä ja lisää putoavia lehtiä puista. Yritän lievittää kadonneen kesän kaipailua ajattelemalla, että ne lehdet kellastuvat vaan jonkun viruksen takia...Siis mikä syksy?! Sitten kun talvi tulee, niin eivät ne lumihiutaleetkaan mitään lunta ole, vaan pumpulia. Right?




Syyskuu 2012
Jaoin kiharavinkkini, jonka olin varastanut youtubesta / Haikailin kouluun / Täytin 21 ja official synttäribiisinä toimi 2ne1 - Fire / Esittelin laukkuni sisällön / Lensin Savoon syömään äidin tekemää sorsapaistia / 

Blogattua: 
Täällä väsynyt Emma 21-vee toivottelee kaikille hyvää iltaa vaan... Eilen olin tosiaan töissä, ja itseäni piristääkseni ostin suklaakakkupalan lentokentän Picnicistä, ja huutelin työkavereiden seassa, että MOI MULLON SYNTTÄRIT. Kerrankos sitä vuodessa saa onnitteluja.



Lokakuu 2012
Sain kuulla saavani töitä lentokenttätöiden jälkeen / Varasin junaliput Savoon / Hankittiin Big Bangin keikalle liput / Sain loppubileissä lahjakortin Stockmannille

Blogattua:
Tässä oltaisiin niin kuin päivää vaille valmiita. Sitten olisi lentokenttähommat purkissa. Töitä on paiskittu valehtelematta lähes joka päivä kesäkuusta asti, ja vapaapäivistä on saanut taistella. Nimimerkki ei osaa sanoa ei kun pyydetään töihin.



Marraskuu 2012
Vain 6 postausta / Aloitin työt nykyisessä paikassa / Kuuntelin Kelly Clarksonia / Kävin Savossa / Fiilistelin tulevaa keikkaa Lontoossa / Käväisin Veikkauksen ja Voice of Finlandin mainoskuvauksissa avustamassa

Blogattua:
Ah, kuukausi enää keikkaan! Hurrrjaa! En ole tässä vähään aikaan asiaa miettinyt, mutta nyt alkaa ilmestymään jotain perhosia vatsan pohjalle. Seikkailu lähestyy, can't wait! Fantastic Baby!



Joulukuu 2012
Esittelin tilaamiani youtube- kanavia / Fiilistelin vaan BB:n keikkaa / Vastasin haasteeseen / Vietin joulun Savossa

Blogattua:
Sain tuntea, kuinka hikinen voi G-Dragonin käsi olla (KYLLÄ, hän käveli siitä ohi ja oli pakko koskettaa!), nähdä miten Daesung voi hymyllään saada tytön kuin tytön sydämen pysähtymään muutamaksi sekunniksi paikoilleen (KYLLÄ, hän tuli lavan reunalle tanssimaan ja hymyilemään meille) niin pahasti, että sai ainakin tässä tytössä silmänisku -reaktion aikaan - ja kokea sen valtavan energian tunteen, mikä pojista lavalla lähti. Niin - ja kun Taeyang repi paitansa pois päältään... Hot, hot, HOT!



Yhteenveto
On ensimmäinen kerta, kun blogissa kertaan vuoden tapahtumat. Eikä varmasti viimeiseksi jää! Oli nimittäin ihan huippua lukea läpi vuoden postaukset, ja muistella menneitä.

Muistan, kuinka vuoden alussa koin edelleen ahdistavia hetkiä, kun oleskelin kotona työttömänä. MUTTA se ei ollut niin ahdistavaa kuin olisi voinut olla - olinhan löytänyt ihanat k-draamat elämääni vuoden 2011 lopulla. Ne pelastivat. Nopeasti se aika meni niitä katsellessa!

Muistan myös ne momentit, kun taistelin viittomakielentulkin etukäteistehtävien parissa, epäilin itseäni - but I did it! Ja pääsinpäs ensimmäiseltä varasijalta sisäänkin - success! Harmittamaan jäi, etten päässyt heti syksyllä töiden takia koulua aloittamaan, vaan jouduin lykkäämään opintoja vuodella.

Silloinhan se vuosi tuntui tosi pitkälle ajalle tosin. Vaan eipä enää! Kolmas välivuosi ei ole tuntunut vähään aikaan pahalle laisinkaan, sillä niin kivoja juttuja on tapahtunut nyt - enkä ehkä olisikaan päässyt niitä toteuttamaan, jos olisin kouluun heti päätynyt. Ja ihan hyvä, että on ollut töissä, että pääsee ensi kesän pitämään lomaa ja matkustelemaan. Muun muassa siitä sitten seuraavassa blogimerkinnässä!

Mmmm, mutta mikä olikaan vuoden kohokohta? Ei varmaan kukaan arvaa, eeei. Heh. Ei sitä itsekään arvannut vuoden alussa. Vasta syksyllä... Big Bangin keikka! Sitä olen kyllä nyt tosin hehkuttanut tarpeeksi (köh, köh), joten eiköhän tähän tämä juttu päätetä.

Kiitos vuosi 2012, kun olit loppupeleissä kiva ja sain opiskelupaikan ja näin Big Bangin livenä eturivistä plus muusta kivasta, joita en halua tässä aliarvioida, mutten jaksa luetella, koska se on tehty jo. Paljon epävarmuutta vuoteen mahtui, paljon jännitystä ja odotusta, mutta loppu hyvin, kaikki hyvin.

If there's a will, there's a way!

2 kommenttia:

Hm kirjoitti...

Tämähän on hyvä tapa kelata kulunutta vuotta! :)

Emma kirjoitti...

On joo :)