keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Watch It! -8-

Kökkö Movie Maker is dead. Officially. Ainakin tällä koneella näköjään. Mitään videomateriaalia ei ole ainakaan kuukauteen siis luvassa.

Suunnitelmissa on hankkia uusi läppäri joulun jälkeen - tai silloin, kun ne alet alkavat. Joululahja itselle - JEEE! Onhan tämä nykyinen tosiaan palvellut uskollisesti 2 vuotta ja 8 kuukautta, ja on pikkuhiljaa jäähyväisten aika.

Anyways, kuvasin siis Watch It!:in yhdestä draamasta viime viikolla, mutta sen näyttäminen jää johonkin tulevaan. Päätin siis esitellä poikkeuksellisesti yhden k-elokuvan tässä näin - olkaas hyvät:

Chilling Romance (tai Spellbound)


Genret
Komedia, kauhu, romantiikka, tragedia, draama

Valmistusvuosi
2011

Juoni
Siitä asti, kun hän on ollut nuori, Yeo-rilla on ollu kyky nähdä kummituksia - ja kun ne ilmestyvät, odottamattomia asioita tapahtuu hänen lähellään oleville ihmisille. Yeo-ri päättää eristäytyä ulkomaailmasta, mutta eräänä päivänä kadulla esiintyvä taikuri Jo-goo lähestyy häntä ja pyytää häntä töihin show'hunsa. Näin Yeo-ri päätyy näyttelemään osaa taikurin kauhu-teemaisessa näytöksessä, missä hän esittää kummitusta komerossa.

Joka päivä Jo-goo henkilökuntineen päättää onnistuneesti show'n, ja kutsuu Yeo-rin ulos viettämään iltaa kanssaan, mutta tyttö kieltäytyy kerta kerran perään tarjouksista. Yeo-ri tietää, mitä tulee tapahtumaan, jos hän tulee liian läheiseksi ihmisten kanssa.

Kun aikanaan Yeo-ri avautuu Jo-goolle hänen traagisesta ja yksinäisestä elämästään, asiat alkavat muuttua heidän välillään. Voiko Jo-goo auttaa Yeo-ria? Vai hätistelevätkö kummitukset hänetkin pois - kuten kaikki muutkin ihmiset Yeo-rin elämästä?


Emman oma arvio
Muutaman kerran piti lukea plotti ja katsoa kategoriat, ja sen jälkeen arvostelut, ennen kuin uskalsin katsoa itse leffan. En tiedä, mutta jostain syystä tämä vain kuulosti niin hassulta: Leffa, missä on kummituksia, missä on kauhua, mutta myös komediaa ja romantiikkaa... Öhh, really?

Selvisi, että really! Harvoin törmää tällaiseen yhdistelmään, mutta hyvin oli Chilling Romance siinä onnistunut. Katsoin elokuvan alusta loppuun ilman pätkimisiä, sillä se piti otteessaan. Ensimmäinen kuvaava sana, mikä minulle tulee leffasta mieleen on: Suloinen. En edes tiedä miksi - eihän se aina sellainen ollut! Mutta suurimmaksi osaksi kyllä. Ja suloinen on aika jeez sana.

Okei, myönnetään... Päähenkilöt oli tosi suloisia. Olin nähnyt päähenkilönaisen yhdessä draamassa jo aiemmin ja pidin häntä silloinkin tosi symppiksenä. Tämä elokuva vain vahvisti sitä käsitystä hänestä. Awws!

Tarina oli hauska, vaikka ne kummitukset, mitä välistä vilahteli, olivatkin aika CREEPEJÄ. No mutta, jos otetaan siltä kannalta, että henkilökohtaisesti inhoan kauhuleffoja (koska ne ovat niin hirrrmuisen peloittavia), niin tätä en inhonnut to-del-la-kaan. Luultavasti se johtui siitä, ettei elokuva ollut alusta loppuun kauhua, vaan siinä oli niin paljon muutakin sisällä.


Mistä voi katsoa
Youtubesta ainakin löytyi, mutten enää löydä, mistä. Ellei sitä sitten ole poistettu sieltä. Anyways, Dramacrazy.net:istä löytyy ainakin - ja pitäisi toimiakin!

Tähdet, tähdet
8/10 Very Good
Kyllä tämä keskivertoa parempi leffa oli. Aloin katsomaan sitä epäillen, mutta loppuun päästessäni hymyilytti - ja paljon.

Jos tulee joku tylsä hetki, eikä ole mitään tekemistä, niin katsokaa. Eihän tästä voi tulla muuta kuin hyvälle tuulelle!


Kuvat taiottu... googlesta!

Ei kommentteja: