lauantai 8. joulukuuta 2012

KOHTA!

VIIKKO! Unbelievable - miten se nyt jo tapahtuu? Silloin, kun liput hankittiin, niin joulukuukin tuntui niin kaukaiselle. Ja tässä sitä ollaan. Niin lähellä. Ah!

Meidän lento lähtee Helsingistä perjantaina klo 18:40 ja koukkaa sitten Oslon kautta niin, että ollaan Lontoossa 21:35 paikallista aikaa. Seuraava askel onkin löytää meidän hostelli, jona toimii Palmers Lodge - Swiss Cottage.


Ja lauantaina koittaa se suuri päivä, kun me nähdään BIG BANG LIVENÄÄÄÄÄ! Meille tuli emailia, että early access paketti tulee noutaa klo 12:00 alkaen Wembley Arenan lähellä olevasta postista. Sisälle Wembleylle meidät päästetään klo 17:00 - eli tuntia ennen kuin ovet aukeavat muille katsojille.


Toivotaan, että kaikki menee hyvin, ja näen Taeyangin ilman paitaa. Sitten voin pyörtyä onnellisena. ...Huhhuh, tulipas tänne jotenkin kuuma...


Ummh, sunnuntaina on paluu Helsinkiin. Hethrow'lta noustaan kohti Frankfurttia klo 15:05 ja Suomessa ollaan niinkin myöhään kuin puoli yhden maissa maanantain puolella.

Lisää fiilareita luvassa ensi viikolla! GRRRRR!

Kuvat googlesta.

5 kommenttia:

Hm kirjoitti...

NIINPÄ! :D Joko on kaikki mahdollinen matkaa varten valmiina?

Ajattelin itsekin tehdä saman tyylisen postauksen tälle päivää. Naamioin sen jotenkin joulukalenterin luukuksi... x)

Emma kirjoitti...

Voi ku oliski valmiina jo! :D Mul on ollu niin kiire koko ajan, et tuntuu ettei kerkee tekemää mitään valmisteluja! Pakko yrittää skarpata nyt viikonloppuna, kun viikolla on aina niin kiire, kiitos ihanien töiden >.<

Mut jotenki tää viikko tulee vierähtämään niiiiin nopsaan - vähä sellanen fiilis on! :D

Hm kirjoitti...

Älä huoli, mulla on vähän sama ongelma! :D Vaikka en kyllä nyt oo töissä ollukaan. Tää viikko meni sairastaessa. Tunnollinen fani sairastaa hyvissä ajoin ennen keikkaa! x)

Viikko menee varmasti nopeasti. Siitä voi olla varma!

Emma kirjoitti...

Haahaa, en ole siis ainut kipeä! :D Vilustuin tuossa muutama päivä sitten ja olen kärvistellyt kurkkukivun kanssa. Nyt sitten tuli tämä ah niin ihana nuha, ja lihakset inhottavan kipeät - mutta onneks tämä tosiaan sattu nyt, eikä ens viikolla! Jospa tämä tästä :) Paranemisia sinnekin päin!

Hm kirjoitti...

Voi eikä! :D Kiitos kiitos! Paranemisia sinnekin! Ehit hyvin parantua ennen perjantaita! :)