torstai 13. joulukuuta 2012

!SUPERCLOSE!

Jjjjaaauuuuuu! Sanatkaan ei riitä kuvaamaan tätä fiilistä! .... KIIIRE!

Pitää vielä pakata illalla, että kaikki on huomenna valmista, kun juoksen töistä kämpille, ja suoraan autoon ja lentokentälle. Sitten pitää vähän siivota täälläkin tuota huonetta, että on viikonlopun jälkeen kiva palata takaisin maisemiin.

Siellä ne Lontoossa suurimmat fanit evö odottavat lentokentällä julisteidensa kanssa BB:tä astumaan Brittein kamaralle näillä minuuteilla. Toisaalta kuulostaa jotenkin tosi hurjalle stalkkaukselle, mutta sitten aloin miettimään, että jos itse olisin siellä jo, niin menisinkö? Jaa-a.

Big Bang is ready. Emma? MMM not.

NO EI VAINES! Olen fiilistellyt tänään koko päivän lauantaita ja tänä iltana pakatessa kuuntelen Big Bangia ja fiilistelen vielä lisää. Sitten tulee T junalla Savosta tänne ja fiilistely jatkuu. Hyvä plääni!

Päivä ja tunnit ovat vain kuluneet ihan liian nopeasti, enkä ole kerennyt valmistautumaan melkein mitenkään. Totesin tuossa kuitenkin, että ei se mitään - raahaan itseni paikalle (mikä ei to-del-la-kaan ole ongelma!) ja heiluttelen meitsin kruunuvalojutskaa mikä-ikinä-olikaan ja nautin keikasta täysin siemauksin! Ja toivottavasti otan kuviakin sitten. Otan tuon digikameraiseni mukaan. Eiköhän se kelpaa.

Seuraavat päivitykset kerkeän varmaan jakamaan teidän kanssanne ensi viikolla. Silloinkin on kyllä menoja, joten ei ehkä ihan maanantaina onnistu, mutta katsotaan, katsotaan. Samoin Hear It! siirtyy ensi viikon loppupuolelle.

Mitäs tässä muuta....

Niiih, minä ja Taeyang sanotaan moimoi ja lähdetään pakkaamaan.
Voitte kuvitella minkälaisia kuvia löytyy ensi viikolla...

Ennen kuin saan hirveitä fanityttökohtauksia tässä, niin poistun. Oih, nyt itkettää... ILOSTA!



AAAAAH SE ON YLIHUOMENNAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pus Pus

... Joo meen pakkaamaan meen...

2 kommenttia:

Hm kirjoitti...

Heips!

Toivottavasti saan kohta lukea sun keikkakertomuksen! ;) Tulin kyllä oikeastaan kertomaan, että heitin sulle jouluisen haasteen blogissani. Vastaile jos haluat kun ehdit!

Emma kirjoitti...

Uuuujee, kiitän! :) Reissupostausta on joo tulossa luultavasti huomenna. Tai ylihuomenna :D Se on työn alla!