lauantai 22. joulukuuta 2012

Hear It! -13-

ZE:A


Ryhmästä
ZE:A, joka tunnetaan myös nimellä Children of Empire, on 9-henkinen poikaryhmä. Debytointi hoitui alta pois vuoden 2010 alussa. Fanit kutsuvat itseään ihan vaan "ZE:A's" tai "ZE:A STYLE".

Ryhmäläisten ikähaitari liikkuu 20-vuotiaasta 24-vuotiaaseen. ZE:A ei tietääkseni mikään huippusuosittu ole, mutta on viime aikoina kyllä nostattanut tunnettavuuttaan.

Muun muassa Kwanghee on nähty tänä vuonna ilmestyneessä To The Beautiful You:ssa, ja hän on mukana reality show'ssa We Got Married. Hyunsik on taasen messissä toisessa reality show'ssa nimeltään The Romantic & Idol (jeap, luitte nimen aiiiiivan oikein!). Ah, eikä unohdeta Siwania, joka on näytellyt myös draamoissa - mm. suositussa The Moon That Embraces The Sunissa!

Video Review
ZE:An uusin musiikkivideo on Phoenix. Se julkaistiin elokuun loppupuolella, ja varasti ainakin meitsin sydämen heti ensikertakuulemalta.



Videosta
Ollaan näköjään sellaisessa "Mitäs tästä videosta nyt oikein sanoisi... Ööööh" -ongelmassa.

Phoenix- musiikkivideossa ZE:A keskittyy hengailemaan random-huoneissa, ja laulamaan. Coolein kohta on mielestäni se hiekan pöllytys kohta. Voin niiiiiin kuvitella, miten hiekkainen kuvausstudio on ollutkaan kuvauksien jälkeen. Seriously. Ei käy siivoojia kateeksi!

Musiikkivideo on kaikessa simppeliydessäänkin hieno. Symbolinen, kun miettii oikein tarkkaan laulua. Laulusta seuraavaksi vähän enemmän.


Kappaleesta
Phoenix on tosiaan kreikkalaisesta mytologiasta se kuuluisa lintu, joka syntyy tuhkasta uudestaan. Olette ehkä saattaneet kuulleet siitä joskus.

Kappale kertoo siitä, kuinka on jumissa pimeydessä, ja miten sieltä voi päästä pois, kun vain... Toivoo. Laulun kertoja ei lakkaa yrittämästä:

Even if everything is thrown away, I will go till the end
And I can’t turn back like before
My exhausted soul won’t ever stop trying
I will show you everything in a more unstoppable way

Tykkään tästä ZE:An kappaleesta varmaan eniten kaikista. Se iski heti ensimmäisellä kerralla - mukaansatempaava rytmi, joka sai aikaan haluaa-laulaa-ja-tanssia-mukana -reaktion.

Fire fire fire burn, f-f-f-f fire burn!

Kuvat nostettu tuhkista googlessa.

Ei kommentteja: