torstai 24. tammikuuta 2013

Pinssejä ja radiota

Katsokaa mitä sain, katsokaa mitä sain!!


Ihihihi. Pari avaimenperää saapuivat UK:sta, ja 10 pinssiä taas Vietnamista. ILMEISESTI nuo pinssit olivat ne, jotka olivat juuttuneet tulliin, koska en muista, että olisin tilannut mitään muuta enää. Kai ne siellä tullissa olivat sitten vapauttaneet ne ja laittaneet postille paketin vietäväksi.

Ah, ja pakko kirjoittaa tänne muistoksi itselle se, että soitin tänään työmatkalla radioon (ei sitten kerrota kellekään, kröhöm). En olisi yksinkertaisesti pysynyt hereillä, ellen olisi sitä tehnyt. Olin nimittäin Tampereen suunnalla matkalla, ja takaisin päin tullessa kuuntelin YleX:ää ja innostuin toistamiseen pikavoittokisaan. Ensimmäisen kerran sinne soitin viime vuonna toukokuussa, ja voitin kassin.

Tällä kertaa kisaan piti keksiä reportaasi aiheeseen... Kakkaa portaissa. Jep, luitte oikein. Kisa pohjautui TÄHÄN juttuun.

Aloin sitten väsäämään hienoa reportaasia, ja voitte kuvitella, kuinka helppoa on ajaa, kun samalla kirjoittaa paperiin tekstiä. Whatever, sain inspiraation, ja se oli pakko vuodattaa paperille, vaikka vaivalloista se oli, ja tekstistä en meinannut saada selvää.

Kun puhelinnumero annettiin, näpyttelin numerot, toivoin että ne olivat oikein, ja soitin. Ja pääsin linjoille ja mukaan kisaan pienen odotuksen jälkeen. JES!

Kisassa oli (jälleen) mukana 2 muuta miestä, jotka olivat ennen minua. Totesin siinä kuunnellessani heitä, että diipa daapa duu, mulla on paras.

Meikäläisen reportaasi kuului näin:

Siinä se lepää, tarkkaillen ympäristöään. Hiljaa. Vihollisensa tämä tumma kaveri karkottaa omintakeisella hajuaromillaan, millainen on tuttu lähinnä kauhuelokuvista. Kukaan ei ole varma, miten se portaille joutui, mutta varmaa on se, ettei se siitä heti ole pois lyllertämässä.

Siis voi että. Sori, jos olitte syömässä. Sori. Ja hahhah.

Voitin sitten. "Hei sussa on kyllä tähtireportterin ainesta!" "Joo, niin munki mielestä."

Juontajat toivottivat hyvää automatkaa, ottivat osoitetiedot ylös, ja jossain vaiheessa t-paita saapuu postissa. OU JEE! Seuraavaksi sitten jos voittaisi mukin...

Ei kommentteja: