sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Hear It! -14-

Roh Ji Hoon


Artistista
Roh Ji Hoon on 22-vee nuori mies, joka debytoi viime vuoden puolella, minialbumillaan The Next Big Thing. Okei, itse asiassa tämä on miehen toinen debyytti - ensimmäinen kun luupahti alkuunsa muutama vuosi sitten, ja tyyppi unohtui sen sileän tien. Tällä kertaa Roh Ji Hoon aikoo nousta uudelleen porrasvaloihin suuremman levy-yhtiön (Cube Entertainments) edessä, ja toivon mukaan paremmin tuloksin!

Mitäpä me muuta tiedämmekään tästä miehestä? Mystiseksi jää, ainakin vielä.


Video Review
Ou jee. Ou jee! Debyyttisinkku Punishmenttiin tehtiin myös musiikkivideo, joka on tällä hetkellä Roh Ji Hoonin ainokainen. Katselukertoja se on youtubessa ansainnut tähän mennessä yli 400 000.




Videosta
Ou jee. Ou jee!
Joku aukaisee kipeästi öljyn tarpeessa olevan natisevan oven ammolleen. Huone on pimeä, mutta ovelta tulee valoa. Ja valosta esiin astelee ihkusöpöiiiiih - Roh Ji Hoon!

Ovi sulkeutuu, ja esitys voi alkaa. Valot, käy! Kamera, käy! Yleisö, ei malta odottaa. Roh Ji Hoon? Paikalla!

Videossa seikkailee nainen (Yoo In Young, malli-näyttelijä), joka lienee Roh Ji Hoonin exä. Ainakin siis näin ajattelisin, kun biisi kerran kertoo miehestä, joka katuu rakkaansa pettämistä, minkä takia joutui jättämään hänet. Muistot naisesta kuitenkin seuraavat miestä tämän nykyisessäkin suhteessa, ja hän kutsuu sitä rangaistuksekseen.

Eli siis videon nainen on muistojen nainen, joka haamuilee, minne ikinä Roh Ji Hoon- parka meneekin. Kai tuollaisesta hulluksi voi tulla? Ainakin videon lopussa hymy näyttää vähän kreisille.

Entäs tämä tanssi sitten, joka on kanssa aika isossa osassa musiikkivideota? Hihihihi. Hihihihi!

Ei mahtanut Emman hihittelylle löytyä loppua, kun videon tanssia katsoi hän. Hihittelyn lomassa tosin myös saattoi hieman pelottaa, että Roh Ji Hoonin ja tanssijoiden housut repeävät... No okei, ENITEN tanssi aiheutti voimakkaita auuuutsssss, tuo varmaan sattuu -reaktioita. Arvaatte varmaan, missä kohti tanssia, right?

Meikäläisen vinkki: Jos housut tuntuu putoovan, ni ei niitä silti tartte niin voimakkaasti vetää ylöspäin, varsinkaan tiheessä tahdissa. Voi sit ostaa uudet, paremmat pääntsit, eikä satuttaa itseään. Mukavuus ennen kaikkea, vaikka mageilta niissä housuissa näyttäskin!


Kappaleesta
Ou jee. Ou jee! Eräs Emma on viime aikoina popitellut tätä kappaletta täysillä töissä ympäri Helsinkiä ja lähiseutuja ajellessaan. Stereot huutaa ja Emma huutaa ja varmaan kuuluu auton ulkopuolelle kanssa, mutta who cares!

Biisiinhän on sanat tehtaillut sama tyyppi, joka on tuttu mm. muutamista Big Banginkin biiseistä - sekä Boyfriendin, Sistarin, U-Kissin ja Teen Topin kappaleiden takaa. Ihan vaan siis muutaman ryhmän mainitakseni.

Anyways, Punishment iski heti meikäläiseen kuin sata salamaniskua (auts), enkä meinaa saada tarpeekseni tarttuvasta biitistä. Rakastan Roh Ji Hoonin ääntä, mikä on samaan aikaan vahva ja herkkä. Ah, Roh Ji Hoon <3

Kuvat googlesta rangaistuksena saatu.

4 kommenttia:

Hm kirjoitti...

Mulla tuli tästä nyt semmonen olo, että oon kyllä kuunnellu tuon kappaleen MV:ltä, mut en varsinaisesti keskittyny biisiin enkä kattonu MV:tä - URPO! Tuo tyyppihän on ihan ku aikunen JB! :'D<3 Biisi ei kyllä ollu edelleenkään niin ihmeellinen, mut kestäs kyllä hyvin uudemmanki kerran kuuntelussa.

Emma kirjoitti...

hahah :D eikäku on se biisiki tosi hyvä ;)

Anonyymi kirjoitti...

Milloin vloggausta?

Emma kirjoitti...

viime kerrasta taitaakin olla jo pitkä aika :D suunnitelmissa ois tehä vloggausta tässä kuussa jossain vaiheessa, kunhan kerkeän :)