lauantai 26. tammikuuta 2013

Watch It! -10-

Se on nyt täällä! Videoversio Watch It! -kdraama esittelyistä nimittäin! Ihan tällä lailla kymmenennen jakson kunniaksi...

... Tai noh, ei oikeastaan. Tämä kun piti julkaista viime kerralla, mutta sattui niin, että vanhassa koneessa typerä Movie Maker kaatui, enkä voinut tehdä sillä mitään. Nyt on asian laita toisin, kun ostin tämän uuden läppärin, joka on NOPEA ja lataa videot nettiin pikavauhtia. Me likeys! Tosin harkinnassa olisi vielä hankkia joku kivempi editointiohjelma jossain vaiheessa, kun tuo netistä ilmaiseksi ladattava MM ei mitenkään paras ole.

Tein Watch It!:in silloin ennen joulua jo videomuodossa, mutta päätin sitten viime vloggauksen yhteydessä tehdä sen uudestaan, ja tuli siitä hieman parempikin kuin edeltäjästään.



Kai se on ihan siedettävä. Vai mitä mieltä te olette? Mennäänkö videomuotoihin vai kannattaisiko vaan kiltisti pysytellä tekstin muodossa?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

MO :)

Haluisitko sä vinkata että miten pääsit sinne lentokenttähommaasi? Mulla on ihan järjetön unelma päästä lentokentälle töihin esim. kesällä (tekemään ihan mitä vaan :D) ja mietin että jos osaisit auttaa.. :D

Emma kirjoitti...

Heippodei!

Totaaah, mollin sivuilta pääsin aikoinaan kentälle töihin. Voisin kuvitella, et se hakemusjuttu tulee taas sinne tässä vähän ajan päästä - siis siihen samaan hommaan missä mä olin.

En osaa muuten kyl sanoo, et mitä muuta kautta pääsis, ku ei oo muuta kokemusta asiasta :D

Anonyymi kirjoitti...

Okei kiitti paljon! :) Pitääpä pitää silmällä sitäkin sitten. Osaatko sanoa, että minä ajankohtana homma mahtaa olla tällä kertaa? :)

Anonyymi kirjoitti...

Ja löytyikö se silloin sieltä ihan yleisestä työpaikkahausta? Jollan lentokenttä-hakusanalla?

Anteeksi miljoona kysymystä :D

Emma kirjoitti...

Saat anteeks ;)

Lentokausi kestää tällä kertaa kesäkuun puolesta välistä elokuun loppuun - eli vain 2 ja puol kuukautta. Ainakin näin esimies kertoi meilissään. Tuskin se siitä muuttuu, en ainakaan usko.

Hain silloin aikoinaan töitä normisti mollin sivuilta, laitoin vaan Helsinki kaupungiks ja sit se 1-3 kuukautta -kestäväks, ja sieltä löyty. Mut uskosin, et vois löytyy lentokenttä -hakusanallaki! :)

Toivottavasti oli jotain apua! :D