perjantai 11. tammikuuta 2013

My New Baby

Tässä on tullut muutama ilon aihe tällä viikolla koettua!

1) Saadaan palkankorotus töissä (alkaen tammikuusta), koska firmalla pyyhkii niin hyvin. OH YEAH!

2) Eilen, kun nousin metrosta, niin siinä ulkopuolella oli joku mies jakamassa jotain. Kävelin siitä ohi ja tajuamattani, ehkä hieman unenpöpperössä, ojensin käteni ja sain...


JEEEEE! Ilmaista ruokaa! Ainahan sellainen kelpaa! ... Paitsi ettei tällä kertaa, koska tuo on kantarellikeittoa. Eikä Emma tykkää siitä. Noh, onneksi kämppis-E tykkää, joten ei hukkaan mene.

3) Tilasin viime viikonloppuna netistä kaikkea kivaa - jotkut välttämättömiä ja jotkut taas eivät, kröhöm -, enkä malta odottaa milloin kaikki saapuvat! Rahaa sinne paloi, mutta no can do, sillä ne oli saatava.

Pisimmän harkinta-ajan sai läppäri, josta olin haaveillut jo aika monta kuukautta. Varmaan jostain loppukesästä asti. Ajattelin sitten, että joulun jälkeen hankinnan teen, ja saadessani jouluna vähän sponssirahaa siihen, niin mikä ettei!

Läppärin valinta oli tosi tuskainen prosessi, mutta vihdoin löysin yksilön, joka sai minut vakuutettua. Cdon:ista tilasin, ja eilen se saapui postiin, mistä kävin sen heti illalla pelastamassa! Ihihihiiiii, saanko esitellä meitsin uuden vauvan:



Se on kiiltäväpintainen (tämä vanha on mattapintainen), ja siinä näkyy sormenjäljet, mikä ei ole kivaa, mutta se nyt on pikkupaha. Siinä on ilmeisesti Windows 8 ja olen ihan pihalla sen kanssa eilen sitä kokeiltuani. Toivottavasti tässä nyt pikku hiljaa meidän suhde lähenee, ja opin sitä käyttämään ongelmitta.

Uusi läppäri on saman kokoinen kuin vanhempi, mutta parempi sen pitäisi olla. Ainakin vertasin tietoja keskenään, ja uudessa on ainakin enemmän muistia ja... ööö.... näin. Tällaisena ei-tietokone-nörttinä vertasin vaan, että luvut ovat isommat ja se riitti, haha.

Kyllä se kelpaa!

Btw, ostin hienon hiiren ja läppärilaukun siinä samalla, ja koska läppärilaukun esittely oli netissä hoidettu ruotsiksi, en tajunnut, että se jo sisälsi itsessään hiiren... Uuuups! Nyt on siis kaksi hiirtä täällä.

Ei kommentteja: