lauantai 19. tammikuuta 2013

Last Friday Night

Kaikki varmaan haluaa kuulla jotain eilisillasta, kun oltiin viettämässä työporukalla iltaa. Meitä oli jotain 20 henkeä, ja aloitettiin ilta shamppanjalla jo kahden maissa toimistolla. Lähdettiin ennen kolmea isommalla taksilla kohti Flamingoa, ja meidät jaettiin muistaakseni viiteen (???) ryhmään hohtogolfia varten. Golfattiin ja... juotiin. Firman piikkiin!

Golfaus oli hauskaa, vaikka olin (odotettavasti) huono siinä, mutta eikös se hauskanpito ole tärkein asia, right? Meidän ryhmä tuli pisteiden mukaan kolmanneksi, ja kun muut saivat palkinnoksi mm. lakupusseja ja energiajuomia, niin meidän ryhmä sai:

SALMARIIIIII JJEEEEE

Golfauksesta selviydyttyämme mentiin syömään johonkin hienompaan raflaan, missä tuli varmasti juotua enemmän kuin syötyä... Vaikka siis syötiin ihan alkupalat, pääruoat ja jälkkärit, mutta kun ne annokset olivat aika pieniä. Ja kun firma maksoi KAIKEN, niin tuon neljän tunnin aikana otettiin aika monta kierrosta. Loppua kohti meno meni aika sekavaksi, ja olin ihan kuutamolla. Niin taisivat tosin olla kaikki muutkin.

Muistan suurin piirtein, mitä siellä tapahtui, ja varmaan paras oli, kun eräs työkaveri heitti: "Emma, ku mä tapasin sut sillo ekan kerran ni mä aattelin et sä oot joku pissis, mut sit sähä olitki tosi siisti ja hauska tyyppi." Aijaa?! Hahhah.

Ravintolassa meno äityi aika äänekkääksi loppua kohti, ja kun sieltä häivyttiin, niin tajuttiin, että joku oli jo eksynyt porukasta. Mentiin sitten vain baariin, ja sisäänpääsy ei maksanut mitään. Siellä sitten hävitettiin pari tyyppiä lisää, muttei kukaan tuntunut välittävän asiasta sen kummemmin. Hmm.

Baarissa asuttiin toisen työkaverin kanssa tanssilattialla lähes koko aika. Musiikki oli ihan jees, ja jos ei ollut, niin kuvittelin sen olevan jotain muuta. En ostanut mitään juotavaa, sillä olo oli sen verran sekava, että tuli fiilis, etten tarvitse yhtään mitään enempää. Niinpä tanssin vaan. Oli varmasti aikamoinen näky se...

Porukka jatkoi hajaantumistaan, ja tanssityökaverin kanssa oltiin viimeiset baarista lähtevät. Pikkuongelmia ilmaantui, kun työkaveri tajusi, että oli hukannut narikkakortin - o-ou! Hän kuitenkin bongasi laukkunsa narikasta, ja koska siellä oli passi mukana, niin hän sai sen. Takki oli vain kysymysmerkki, sillä sitä ei löytynyt. Lunastin sitten oman takkini narikasta, ja pyysin narikan hoitajaa tsekkaamaan, josko työkaverin takkia löytyisi sen läheltä. Ja löytyihän se! Loppu hyvin, kaikki hyvin! Huh.

Mentiin heseen hangover -aterialle, ja sitten etsimään taksia. Mentiin ensin ihan väärään suuntaan, mutta löydettiin lopulta taksitolppa. Taksimatka meni ihan kivasti, paitsi että unohdin hanskani kyytiin. Sellaista kai sattuu.

Kämpillä olin tosiaan kello kolmelta. Ehkä. Sammahdin sänkyyn heti, mutta heräilin yöllä, kun oli huono olo ja vatsaan sattui. Yhyyy. Onneksi se loppui jossain vaiheessa, ja sain jatkettua uniani.

No mutta, oli hauskaa, ja toivon, että muillakin oli, ja että järkkäillään tällainen tapahtuma joskus uudestaan! Firman piikkiin!!

Ei kommentteja: