tiistai 13. joulukuuta 2011

My Top5

Tiedättekö sen tunteen, kun on addiktoitunut johonkin sarjaan niin syvästi, että sitä on vaan pakko katsoa eteen päin. Ihan. Koko. Ajan. Any confessions?

Meikällä on ollut niin paljon luppoaikaa tässä, että olen youtubesta katsellut aikasta paljon sinne ladattuja leffoja ja sarjoja. Sen takia en ole tännekään kyennyt tulemaan viimeisen viikon aikana, kun on nenä ollut aika tiiviisti kiinni läppärin näytöllä. Ajattelin tässä vähän esitellä/mainostella/miten sen nyt ottaa, että mitä nenän alta onkaan löytynyt...

Varoituksen sanana jo, että olen täysin hurahtanut korelaisiin leffoihin... Joten suurin osa on niitä. Tämä hurahdus sattui oikeastaan yllättäen, kun päätin kokeilla katsoa youtuben suosittelemana yhtä korealaista leffaa, ja jäin aika pahasti koukkuun. Korealaiset on vaan niin ihania ja söpöjä ja ihania ja älyttömän hauskoja! Aaaaww! Ja toinen varoituksen sana on se, että nämä kaikki katsomani leffat ovat romanttisia komedioita... No can do... Emma on sellainen romantikan nälkäinen hömppä!

Okey, eli aloitetaan esittelykierros viimeisimmästä rakastuksesta. Se on tässä. Alla. Näin:


Oho hups väärä kuva... Mites se nyt näin... Hihiii, oikea on tässä:


My Princess

Aika uunituore sarja kaiken kaikkiaan, vissiin siellä South Koreassakin näytetty tämän vuoden alussa. Ja hittihän siitä on tullut. Jaksoja sarjassa on kaiken kaikkiaan 16, jokainen jakso kestää yli tunnin ja jakaja on ne juutuupissaan jakanut viiteen osaan näytettäväksi. Paitsi että 16. jakson neljättä osaa ei löytynyt (!!!!!! MURR), ja kommentoijatkin olivat siitä mukavasti ärähtäneet. Onneksi se viimeinen osa oli, mutta kyllä se nyt vähän pistää vihaksi, kun keskeltä ei saanut nähdä... Noh, enpä tainnut hirveästi menettää.

Plotti on se, että tällainen tavisopiskelijatyttö saa tietää äkkiä, että hän onkin sitten sukua kuninkaallisille ja on prinsessa. Jee! ... Ja öö. Mitäs muuta tähän uskaltaisi sanoa? En uskalla, etten paljasta kaikkea.

Okey, kuulostaa tosi simppelille. Juoni siis. Katsoessani ensimmäisiä scenejä, olin vähän että öö, mikäs tämä on olevinaan, mutta kun jatkoin jatkamistani, niin addiktoiduin ihan korviani myöten. Sarjaa katsoessani sain nauraa silmät päästäni kommelluksille ja itkeä onnen ja surun kyyneleitä ja...

P.S. Hyvä joulupukki. Olen ollut oikein kiltti tänä vuonna. Olisitko sinäkin niin kiltti ja hyvä, että antaisit My Princess:in päämiesnäyttelijän minulle joululahjaksi?????? Jooko??? KIITTI. Ja mieluiten vaatteet päällä, koska vaikka se näyttää hyvälle siinä yhdessä suihkukohtauksessakin, niin vaatteet päällä se näyttää jotenki paremmalle... Nomnomn... (älä vaan hyvä joulupukki nyt saa traumoja tästä, ethän köhöm)

Tässä vielä ensimmäinen osa teille, suosittelen siis niin lämpimästi kuin olla ja voi, ahhhh.



Jatketaas näillä korealaisilla teemabileillä!

Seducing Mr. Perfect


Tämä taisi kuulkaas olla se ensimmäinen korealainen leffa, jonka näin ja josta kaikki lähti. Iiiiiiihana elokuvatus! Lisäksi aika jännänä sivussa kulkee se seikka, että päämieshenkilöä näyttelevä puhuu englantia, kun muut puhuvat koreaa... Ja silti kaikki ymmärtävät toisiaan! Hilarious!

Juonena siis yksinkertaisesti rakkaus ja sen löytäminen - miten sen saa ja mitä keinoja käyttämällä. Päähenkilöpari on toistensa vastakohta, ja siitäkös soppaa syntyy kerrakseen. Mutta tosi hyvää soppaa! Varmaan yksiä parhaimpia romanttisia komedioita evö!



P.S.2. Rrrrrakas joulupukki! Mä tiiän, että pyydän nyt varmaan ihan liikaa, mut jos toi My Princess:in päämiesnäyttelijä on kiireinen tai muuten vaan unable mulle muka joululahjaks, niin voitko tuoda Daniel Henneyn Seducing Mr. Perfect:istä mulle? Tai jos voit tuoda kummanki, niin voisin ihastella niitä sit koko aaton vaikka... Aaah... Oon ollu oikeesti supernice! Ja hey, Dan näyttää sit tältä (laita tontuille etsintäkuulutukseen!):


Eikös näytäki hyvälle??!!!! Joo... Next!

100 days with Mr. Arrogant

Opiskelijatyttö potkaisee kotimatkallaan tölkin kuohuksissaan matkoihinsa, ja se sopivasti osuu jonkun sikarikkaan pahispojan hienoon ja kiiltävään Lexukseen. Poika haluaa kolhulleen korjauksen ja rahat köyhältä tytöltä. Tytöllähän ei niin paljoa rahaa ole. Poika keksii, että olepas tyttö sitten meikäläisen palvelija 100. päivän ajan, niin sen jälkeen on velka maksettu. Deal!


Tämä romanttinen komedia on vaan aika awesome. Tikahduin nauruun muutaman kerran (elossa ollaan vielä jotenkin kuitenkin), kun tuo pääosaa esittävä tyttö on niiiiiin hauska! Ne ilmeet, hahhhahh! Ja sitten romanttisimmissa kohdissa oli aika awwwsss.


P.S. 3. Rakas joulupukki... Tai ei sittenkää mitää. Noi kaks miestä riittää. Oikeesti! Vaik okra, tääki ois jees:




Hei me päästään koreattomalle maaperälle tästä näin! Vau! Eli nämä viimeiset kaksi leffaa ovat ei-korealaisia.

Never been kissed



Tämä on niiiin söpö leffa! Drew Barrymore on söpis tässä! David Arquette on vieläkin söpömpi tässä! Yhdessä ne on niiiiiiin söpöjä!

Ennen kuin kaikki menettää hermonsa minuun ja tähän söpöttelyyn, niin mennään pointtiin. Barrymore siis näyttelee 25-vuotiasta nuorta naista, joka ei ole koskaan suudellut ketään (tuosta nimestähän ei voikaan mitään päätellä). Hän toimii copy editorina Chicago Sun-Timesissä, ja haluaisi kovasti toimittajaksi sinne. Eräänä päivänä hän pääsee peitehommiin high schooliin, ja raportoimaan sitten, että miten ne nykypäivän nuoret eleleekään näinä päivinä. Oma high school meni kiusattuna oleillen, joten nyt nainen päättää näyttää kaikille, että tällä kakkoskierroksella hänestäkin voi kuoriutua se suosittu oppilas. Noh, helpommin sanottu kuin tehty!


Tämän leffan ahmin kerralla youtubesta. Se oli vaan niin loistava! Ja suloinen! Ja söp... Ngggh, ö! Hah!



The Slipper and The Rose

Muistat Tuhkimon, Lumikin, Ruususen varmaan... Ja Punahilkan ja sudenkin harmaan...


No ei mennä sinne Petteriin nyt vaan pysytään kiltisti Lumikissa. Tämä musikaaliversio Tuhkimosta oli himpun verran erilainen verrattuna siihen Disneyn Cinderellaan, mutta kelpasi tälle Tuhkimo- fanille täydellisesti! Varsinkin, kun musikaalitkin ovat lähellä sydäntä ja näyttelijät osasivat hommansa. <3




Jeez, siinäpä ne. Kirjoitin itse asiassa suurimman osan jo eilen, kunnes kutsu keittiöön kävi, että pitää mennä kirjoittamaan joulukortteja äidin kanssa. Loppuilta menikin siinä kynien kanssa viuhtoessa ja kimalteen kanssa tapellessa (miksi sitä pitää AINA olla kaikkialla nyyh).

On näitä leffoja enemmänkin katseltu - eivät todellakaan rajoitu pelkästään näihin viiteen. Ei vaan jaksa enää, ettei tule liian pitkä merkintä. Enkä edes tiedä, onko tästä kenellekään apua. Ainakin sain itselleni muistoksi, ja sitten voi joskus lueskella, että mitäs onkaan tullut katseltua. On nämä vaan niiiiiin hyviä!

P.S. Kuvat googletettu!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Repesin huolella. :D Sun pitää serkkusi kanssa kommunikoida näistä korealaisista sarjoista kun se on asiantuntija! Ja sekin kattoo romanttisia juttuja. :D

Minä tästä menen imuttamaan ton 100 days with Mr. Arrogantin.. Koska toi promokuva on aika kiva.

T

Emma kirjoitti...

JOO :D