torstai 1. joulukuuta 2011

01.12 Hyvät Uutiset

Hei Hoi,

Ja iiiiihanaa joulukuun ensimmäistä päivää! Ja tiedättehän te, mitä se tarkoittaa... Nimittäinnnnn:

1. SAA AVATA JOULUKALENTERIN ENSIMMÄISEN LUUKUN!


Sorry kuvan laatu. Kalenteri ei ilmeisesti tykkää posetella kameralle. Mutta niin, äiti-kulta osti kaikille lapsukaisilleen Kinder -suklaakalenterit (taisi lukea ajatukseni hihii)! Ikinähän ei voi olla liian vanha suklaakalentereihin, eihän? Viime vuonna kalenterit jäivät välistä, kun hiipparoin muilla mailla, mutta nyt ollaan taas perinteiden äärellä. Nomnomnomn.

2. Rosa Liksom voitti kirjallisuuden Finlandia- palkinnon (hs.fi)


Jesjesjeeees, Rosa Liksom voitti! Congrats! Rosa Liksomin kirjallisuus on jonkin verran tuttua, sillä yläasteella tein yhdeksännellä (?) luokalla naisesta esitelmän ja lukion ensimmäisellä piti lukea Kreisland. Hytti nro. 6:seen pitäisi kanssa tarttua jossain vaiheessa, kunhan se kirjastoon taas vapautuu...

Jaaaa koska tänään uutiset ovat erityisen huonolla tuulella kaikkialla, ja niiden hyvien uutisten tonkiminen on suorastaan työn ja tuskan takana, niin luettelen teille muutaman syyn, miksi kannattaa olla onnellinen (kirjasta 12 000 syytä olla onnellinen):


¤ se kun syö kolme pizzaviipaletta ja huomaa seuraavana aamuna vaa'assa käydessään painon laskeneen puoli kiloa
¤ rockkonsertit
¤ itselle nauraminen
¤ se kun laskeva aurinko ripottelee pilvenhattaroille vaaleanpunaisia pisaroita
¤ New York City
¤ sanoista tekoihin ryhtyminen
¤ sanomalehden lukeminen
¤ T-paitojen tekstit
¤ utu
¤ silkkinen nenäliina
¤ Suomenlinna
¤ kierrätys
¤ tähtiä tutkivat astronomit

Ja huomiohuomio, nämä kaikki on siis randomisti poimittu tuolta kirjasta. Suurimpaan osaan juu pystyn samaistumaan. Ehkä pari oli vähän, että öö, en nyt tiedä, tekeekö tuo minut onnelliseksi, mutta jos jonkun tekee, niin eihän siinä mitään!




Kaikki ensimmäistä kuvaa lukuunottamatta googletettu

Ei kommentteja: