maanantai 5. joulukuuta 2011

05.12 Hyvät Uutiset

Ahihii, viikko on pulkassa! Tiedättekös, on vallan haastavaa koluilla noita nettisivuja ja yrittää bongailla hyviä uutisia. Ne eivät siis ilmeisesti ylitä uutiskynnyksiä kovin helpolla tai jotain... Oli miten oli, tässä nämä viimeiset hyvät uutiset (siis kyllä niitä varmaan tämänkin merkinnän jälkeen tulee maailmassa tapahtumaan, no worries!) maailmalta:

1. Säässä käänne: Lunta etelään jo huomenna? (iltasanomat.fi)


Täälläpä Savossa päin on jo lunta! Jei! Viime yön aikana sitä oli tupruttanut jonkin verran ja päivemmällä tuiskutti jossain vaiheessa vähän lisää.

Anyways, eteläisempäänkin Suomeen olisi lunta uutisen mukaan tulossa huomenna. Lisäksi ilmat ovat kylmenemään päin. Tulkoon talvi!

2. USA:n varapresidentti nauratti Kreikassa talousvitsillä (hs.fi)


Ihanata, että talouden synkimpinäkin aikoina nauru raikaa!

Suora lainaus Hesarin netissä olleesta uutisesta:
Maanantaina ylivelkaantuneeseen Kreikkaan vierailulle saapunut Yhdysvaltain varapresidentti Joe Biden nauratti isäntiään vitsailemalla tuoneensa rahaa mukanaan.
Kun Biden esitteli seurueensa jäseniä Kreikan presidentille Karolos Papouliasille, hän sanoi: "Tämä mies on meidän valtiovarainministeriöstämme. Hänellä on mukanaan satoja miljoonia dollareita." Lohkaisu nauratti paikalla olleita kreikkalaisia ja yhdysvaltalaisia.
3. Los Angeles Times hehkuttaa Karita Mattilaa (hs.fi)


Mattila siis esiintyi lauantaina Amerikan puolella ja sai Losin lehdistön haltioitumaan. Jippii!

Kuvat googletettu.



Aaaaaah mahtava Fiona Apple!

Palaillaan joskus taas!

Ei kommentteja: