sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Dyidydyii

Suklaata, pyyhkeitä, rahaa... Siinäpä ne, mitä tontut minulle toivat tänä jouluna. Muuta en olisikaan tarvinnut. Kinkkua söin viimekin joulun edestä - lappasin ruisleipien päälle ja namskis! Tosin hairahduin siihen jo päivällä, kun sitä tuotiin nenän eteen... Huuuups...

Koirakin sai joululahjan Pedigreeltä. Ostettiin sille joku aika sitten raksupussi ja siinä oli joku koodi, joka piti käydä Pedigreen sivuille näpyttelemässä ja sai pari näytettä postissa. Pääpalkintona on muonat koko vuodeksi kaikkien osallistujien kesken, mutta en tiedä, milloin sen arpovat.


Näin joulun aikaan tosiaan telkkari täyttyy leffoista sun muista kivoista, ja huomenna on yksi leffa, jonka näkemistä odottelen vesi kielellä! Nimittäin...



ANNAPOLIS -LEFFA!

"Annapolis is a 2006 motion picture starring James Franco, Tyrese Gibson, Jordana Brewster, Donnie Wahlberg, Roger Fan, and Chi McBride. The film revolves around Jake Huard, a young man who dreams of one day attending the United States Naval Academy at Annapolis, Maryland. It was released January 27, 2006 in the United States."

Siksi odotan tätä, koska

a) Asuin 5 kuukautta Annapolisissa ja koska tapahtumat sinne sijoittunevat, niin onhan se huikeaa päästä katsomaan ex- kotikontuja! ... Siis jos siinä näytetään niitä... Hopefully.

b) Hottis James Franco on pääosassa. Ommmmmmnommmmnom!

Noh, hirveästi ei tosin lohduta lukea netistä, että elokuva ei mitenkään vautsi vau -arvosteluja ole saanut, mutta noiden ylläolevien vuoksi on ihan pakko katsoa. Niih! Kyllähän se vissiin youtubessakin on, mutta katson sen huomenna vasta teeveestä mahdollisesti paremmalla laadulla.

Ei kommentteja: