maanantai 19. joulukuuta 2011

änd äksön!

mmmmMoi!

Sain eilen illalla taas yhden korealaisen sarjan loppuun (Prosecutor Princess) ja tirauttelin muutaman kyyneleen loppukohtauksille. Ja joulupukin lista piteni samalla muutamalla... kivalla... nimellä... ja... naamalla...

Tekisi mieli laittaa joku kiva banneri (olihan sen nimi banneri?) tuonne taustalle ylös hengaamaan, mutta ei meinaa löytyä mitään kivaa kuvaa. Pitäisi varmaan ottaa itse, jos ei varastosta löydy, mutta minkähänlainen olisi hyvä... Pitää siis miettiä, miettiä ja miettiä ja jos ei heti löydy sopivaa, niin löytyy sitten kun on löytyäkseen. Toisin sanoen sen kuvan ei ole pakko heti löytyä, vaan rauhassa hyvä tulee.

Tänään ärsyynnyin hiuksiini, ja kurotin pesuhuoneen komeron ylähyllyltä kihartimet sun muut ulottuville ja päätin kokeilla, kuinka kauan menisi siihen, että saisin muutosta aikaan koko pehkolle. Laitoin YleX:n taustalle ja aloin kähertämään. Käsihän siinä väsyi ja takatukan kanssa meinasi pinna palaa, kun eihän sinne nähnyt ja kuuma rauta poltteli sormia ja ärgh!! Yli tunnin piinan jälkeen olin valmis, joskin peilistä tuijotti sen jälkeen joku mörkö...


Kyllähän se vähän pöhötti hiuksia, mutta tykkäsin! On meinaan niin lättänät aika ajoin meitsin kutrit, että huhhuh!

YleX:n nettisivuilta bongasin, että Mission Impossiblesta oli julkaistu pätkä, jossa Suomen oma kultapoika Edelmannin Samuli heiluu! Siinä sitten yritin epätoivoisesti sandstormin läpi seurata Cruisen kruisailuja ja Edelmannin juustoiluja.... Ei siinä hirveästi small talkia harrastettu (yhyy), vaan annettiin äksönin ja otteiden puhua. Ei siis selvinnyt, että mikä sillä Cruisella oli suomalaisparkaa vastaan. Pitää varmaan katsoa leffa, niin ymmärtää paremmin kokonaisuuden. Pätkän loputtua tuntui, että sitä hiekkaa oli lennähtänyt läppärin tännekin puolelle.



Clarksonin Kellyn uusin vidiou Vahva (Mikä ei tapa sua) on myöskin esitelty juutuupissa, wohoo! Tekee mieli mennä sekaan pomppimaan, eikä teistäkin (nimim. katsonut videota muutaman kerran repeatilla tässä)?



Ciao!

Ei kommentteja: