lauantai 17. joulukuuta 2011

Xmas is coming!

Hei apua, joko se aatto on viikon päästä? Suklaakalenterikin tuntuu aika tyhjälle... Yhyy. Ja lumi on pudonnut puiden oksilta ilkeästi pois tässä viimeisten päivien aikana. Viikko sitten näytti vielä tältä:



Tällaiset lumet takaisin, please!

Tänään on pikkuveikan synttärit. 13-vuotta. Siis ihan oikeasti! 13! Ensimmäinen vuosi teiniyttä! Ja se on niiiiin pitkä jo, vähänkö se vielä tulee kasvamaan tuosta pituudestaan reilusti meikäläisen ohitse... I'm sure of it.

Ja pitihän sitä vähän sen kunniaksi mennä katsomaan koulun joulujuhlaan tänään aamupäivästä. Ei nyt millään pahalla, mutta KYLLÄ MINUN AIKAAN OLI PAREMMAT BILEET. Noeivaines. Kyllä tuohon oli jonkin verran paremmin satsattu, kuin aiempina vuosina ja äiskä oli ihan samaa mieltä.

Minulle joulufiilikset syntyy lumesta ja joulumusiikista ja siitä, kun huomaa lehdestä, että jouluohjelmia on telkkari pullollaan. Ja joulurauhanjulistuksen katsomisen olen perinyt äidiltäni (thanks mom). Lisäksi koko pienen ikäni olen suunnitellut soittavani Joulupukin Kuumaan Linjaan, mutten ole ikinä uskaltanut, enkä enää vanhemmaksi varttuessani ole viitsinyt (löl!). Jouluun kuuluu myös kinkun lappaminen vatsaan illallisella ja lopuksi sitten joulukuusesta enkelikarkkien näpistely... Vähän niin kuin jälkkäriksi!



Kuusivarkaisiin! Haha, tämä on vuodesta toiseen mahtava <3

Ei kommentteja: