keskiviikko 30. marraskuuta 2011

30.11 Hyvät Uutiset

Uaaah, mikä hirrrrveä ilma ulkona ollut tänään! Viimeisetkin olemattomat lumen rippeet ovat hävinneet vesisateen ja plussa-asteiden seurauksena... Ja on taas pimeää. Onneksi voi hetkeksi unohtaa moiset ja keskittyä positiivisempiin uutisiin, kuten:

1. Eurojackpot tulee: Jopa 90 miljoonan euron megapotit arvotaan Suomessa (iltasanomat.fi)


Ja seteleiden kuvat kiiltelevät silmissä. Tätä uutta, Eurojackpotiksi ristittyä, peliä voi alkaa pelaamaan ensi vuoden puolella maaliskuussa. Suomen lisäksi Eurojackpottia voi pelata Saksassa, Tanskassa, Sloveniassa, Virossa, Italiassa ja Alankomaissa. Mukaan saattaa liittyä muitakin maita myöhemmin. Iltasanomat kertoo, että vähimmäisvoitto on 10 miljoonaa - enimmillään potti voi olla 90 miljoonaa.

Jaa-a. Meneeköhän tuo vähän överiksi? Liikaa rahaa? Vai voiko olla koskaan liikaa rahaa? Itsehän voitin noin parisen viikkoa sitten 37 euroa ja rapiat, kun lotossa oli 5 numeroa seitsemästä oikein. Ei hirveästi lämmittänyt, mutta hei - jotain sentään sain...

2. Liikenneturva: Ajokiellon uhka vähentänyt autoilua kännykkä kädessä (hs.fi)


Jees. Hyvä uutinen kai tämäkin on? Itsehän en tosin omista handsfreetä, mutta en myöskään juttele kännykkään, kun ajan. Kuitenkin, onhan se turvallisempaa käyttää handsfreetä kuin kännykkää korvalla, jos on pakko jollekulle puhua ajaessaan.

3. Nyt on lupa tehdä rumaa jälkeä (YleX:n nettisivuilla)

Kerrankin tällainen! Hyvä uutinen sen takia, että nyt voi askarrella paskarrella kauhean näköisen joulukortin, eikä tarvitse epätoivoisesti vääntää kaunista, jos ei yksinkertaisesti lahjoja riitä (niin kuin kirjoittajalla) moiseen. Tietenkin kisaan voi osallistua, vaikka kädentaidot olisivatkin mainiot - kunhan pyrkii ei-niin-kauniiseen-lopputulokseen. Sounds great! Nyt vaan väsäämään ja voittamaan YleX Iltapäivän Päiväkahvi -seinäkalenteri 2012! Huom. Osallistumisaikaa 16.12 asti, joten nyt sormet syyhyämään.

Okey. Siinäpä se. Loppuun vielä Kellyn uusin sinkku, awwww.



Kuvat googletettu.

Ei kommentteja: