tiistai 29. marraskuuta 2011

29.11 Hyvät Uutiset

Ette kuulkaas usko, kuinka vaikeaa on löytää hyviä uutisia netistä. Tai sitten etsin vääristä paikoista. Tai niitä hyviä uutisia tosiaan on paljon vähemmän kuin huonoja. Anyway, tässä näitä positiivisia uutisia tältä päivältä, jotka itseäni kiinnosti.

1. Helsinki on maailman toiseksi turvallisin kaupunki (hs.fi)


Eli siis joku kansainvälinen Mercer -konsulttiyhtiö on arvioinut Helsingin olevan maailman toiseksi turvallisin kaupunki. Wohoo! Turvallisimman kaupungin titteli meni Luxemburgille, mutta siitä viis - Helsinki on hyvä kakkonen.

2. Michael Jacksonin lääkäri kuulee tuomionsa (savonsanomat.fi)


Jacksonin lääkäri Conrad Murrayhan todettiin syylliseksi tämän kuolemaan tämän kuun alussa. Sen takia tämä on hyvä uutinen, että VIHDOINKIN saadaan juttu päätökseen (jollei jotain uutta äkkiä dramaattisesti ilmene) ja onhan tämä ollut Jacksonin omaisillekin varmasti aikamoista pyöritystä... Jutusta ei tosin ilmennyt, että milloin tuomio tarkalleen ottaen luetaan lääkärille... Doh joo. Ainiin, en voinut olla hihittelemättä jutussa mukana olleelle kuvalle, jonka kuvateksti väitti siinä esiintyvää miestä Michaeliksi, kun mies mitä ilmeisemmin oli se lääkäri. Hups.

3. Kimi Räikkönen palaa formula ykkösiin (iltasanomat.fi)

Nojoo. Itseäni tämä ei juurikaan hätkähdytä suuntaan eikä toiseen, mutta kun siitä kaikkialla toitotetaan, niin pakko kai se on tähänkin naputella. Saapahan vähän merkintään täytettäkin...

4. Hyvälle tuulelle saava youtube -pätkä (youtube.com)



En olekaan vielä näyttänyt tätä täällä blogissa. Tästä jos mistä pitäisi tulla hyvälle mielelle. Ihana! Tekisi mieli mennä rutistelemaan poskista ja ja ja... No ehkä ei ihan. Melkein.

Kuvat googletettu.

Ja luultavasti niitä hyviä uutisia on enemmänkin, mutta ei nyt varmaan sitten sattunut silmään tms. Huomenna lisää!

Ei kommentteja: