perjantai 18. marraskuuta 2011

Olin joskus lenkillä

Tittidii, täällä taas lörpöttelemässä ollaan!

Näin viime yönä unta, että oltiin matkustelemassa ystävieni kanssa kesällä jossain kera parin randomin nuoren miehen (öööö). Ensimmäisessä unipätkässä minun piti löytää porukkani, ja ainut vihje oli, että he olivat jossain meksikolaisessa ravintolassa. Kuinkas ollakaan - se paikka, missä olin, oli TÄYNNÄ meksikolaisia ravintoloita. Sitten huomasin hetken panikoituani erään isomman teltan keskellä kaikkea ja päätin, että menen sinne sisälle etsimään ystäviäni. Harmi vaan, että sisälle päästyäni huomasin, että siellä ei ollut paljon ketään... Paitsi yksi vihainen SONNI. Woooot?! Ja tietenkin se oli ottanut minut silmätikukseen. Hyppäsin jostain tyhjästä ilmaantuvan aidan päälle pakoon, mutta sitten se sonni alkoikin hyppiä paikoillaan ja joka kerta se pääsi korkeammalle. Ja huom, se oli ihan lattia, jonka päällä se pomppi...

Sonni ei kuitenkaan onnistunut osumaan minuun. Itse asiassa se ei pystynyt lopettamaan hyppimistään, vaan hyppäsi kerran teltan katosta läpi ja koko ajan lähemmäs taivasta. Siihen se sitten loppuikin se pätkä.

Seuraava pätkä oli sellainen, että olimme hostellissa, josta herättyämme en muistanut mitään. En tiennyt, miksi olimme siellä. Ystäväni nauroivat ja ottivat jotain videokuvaa minun panikoinnistani... Kunnes tajusivat, että oli tosi kyseessä. Sain kuulla, että olimme olleet matkalla "37 ja 3 päivää". Jep, noin he sanoivat. Eivätkä hekään olleet ihan varmoja siitä, että ketkä nämä 2 randomia miestä olivat. Se oli kuulemma kuitenkin varma, että yksi niistä oli ihastunut minuun. Jaahas.

Ja sitten tähän tämä pääasia eli yhdet lenkkikuvat, jotka tuli räpsittyä koiruuteni Pepin kanssa (noh, enimmäkseen se yrittää posetella - eipä tuo kamera vielä oikein käpälien välissä pysy) tässä yksi päivä. Taisi olla alkuviikosta. Enjoy!

Arvaapa kuka.






Kiittimoi!

Ei kommentteja: