tiistai 17. syyskuuta 2013

Aakkosista se kaikki lähtee


Siinä teille vähän aata, beetä, ceetä ja deetä.

Jepajee.

Elossa ollaan!

Vaikkakin ruotsin kanssa tulee olemaan niiiiiin tappelua tämä koko aika ennen joulua. Olen nyt kertauskurssilla, sillä sain lähtötasotestistä hylätyn. Mitä en ihmettele laisinkaan, sillä kun sen paprun eteeni sain, niin en oikein tiennyt mistään mitään. Saattaapi olla, että on muutamassa vuodessa ruotsi unohtunut. Siis neljässä, sillä abivuoden syksyllähän sen kirjoitin - ja tuolloin jopa läpi pääsin, vaikka sitä pelkäsinkin. Läpi mikä läpi.

Viittomakieli on mielenkiintoista ja erilaista ja mukavaa. Juuri sellaista, minkälaista sen kuvittelinkin olevan. Asioita on tullut hirvittävän paljon - ainakin siltä tuntuu -, ja kyllä kai sitä jotain osaa, vaikka tuntuukin, että osa oppimasta valuu jostain välistä aina pois. Koska se tiedon määrä nyt alussa on aika massiivinen. Niin hankala napata kaikki kerralla pääkoppaan. But I shall try my best.

Meillä on nyt torstaina kastajaiset, mitä odotan suurella mielenkiinnolla. Meillä on ryhmät, ja jokaisella ryhmällä joku urheilulaji, minkä mukaan pitää pukeutua. Meitsin ryhmällä agility. Niin, ehkäpä otan muutaman kuvan sieltä, jos muistan! Hauskaa siitä kuitenkin tulee, luulisin!

Jjjooo, jos sitä ruotsia sitten... Ngggh!

Kuvatus googlesta.

2 kommenttia:

Hm kirjoitti...

Haastoin sut juuri vastaamaan 11 kysymykseen ja kertomaan 11 asiaa itsestäs blogissani: http://halina89.blogspot.fi/2013/09/haaste-11-asiaa-only-in-finnish-sorry.html
Saa ottaa vastaan, mut ei oo pakko. :D

Emma kirjoitti...

Oukkei, jospa sitä kerkiäis jossain vaiheessa vastaamaan :D