maanantai 9. syyskuuta 2013

My Dear Mini Fridge

Googlasin vähän aikaa sitten minijääkaapin, ja löysin itseni gigantin sivuilta tutkiskelemassa söpöä punaista kaappia, ja ihastuin siihen heti! Siis Ooo Ämm Geee!

Eilen oli tarkoitus käydä hakemassa kylmä rakkauspakkaus kämpille, mutta gigantti oli mennyt kiinni neljältä, kun saavuttiin sinne vähän neljän jälkeen...

Ei siinä mitään, kävin hakemassa sen tänään tänne parin kaverin kanssa samalla ruoanhakureissulla. Gigantin nettisivujen mukaan kyseinen jääkaappi olisi maksanut 100 euroa, mutta sain sen vain 99 eurolla sieltä, jippijaijeiii!


Pakkauksen sai kätevästi kuljetettua kaupastakin autoon käsivoimin, sillä se ei kauhean painava ollut.



Siellä oli myynnissä sekä punaisia että sinisiä minijääkaappeja, mutta tykästyin tuohon punaiseen, koska se oli jotenkin pirteämpi väri. Mielestäni.


Miksi minijääkaappi? Noh, meidän asuntolan yhteisten keittiöiden jääkaappien tilat ovat hyvin rajalliset, ja sinne oikeasti ei meinaa mahtua... Mitään. Which sucks.

Joten yksinkertainen ratkaisu oli minijääkaappi! Isompaa en tarvitse, koska en kuitenkaan tässä vaiheessa ole ostamassa hirveitä määriä murkinaa tänne. Ja jos ei tuonne mahdu, niin ainahan on asuntolan jääkaapit, voi yrittää sinne tunkea jotain pientä. Jos oikein hätä tulee.

Plussaa on tietysti se, että tuo toimii myös autolla vaikka matkalle lähtiessä, se saa myös virtaa tupakansytyttimestä (mukana tuli johto siihen)! Oujeee, kuinka kätevää?!

Olen kyllä ihan fiiliksissä, toivotaan minijääkaapille piiiitkää ikää ja tervettä <3

Ei kommentteja: