sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Opiskelijaelämän starttailua

Täälläpäs ollaan, asuntolassa. Kuopiossa. Ulkona sataa tällä hetkellä ihan mukavanlaisesti, ja minä olen saanut koko illan järjestellä huonetta omanlaisekseni. Huoneen toinen asustelija ei ole vielä saapunut tänne, joten sain valita ensin, kumman puolen huoneesta haluan, muahahaha!

Otin pari kuvaa täältä, ja huomasin samalla, että digikamera on tainnut oikeasti kärsiä jonkin asteisia vaurioita viime ulkomaan reissulla... Uuuuups! Nojoo, aikansa kutakin...



Tosiaan, meillä on keittiö yhteinen täällä, itse asiassa täällä taitaa olla pari, kolmekin keittiötä tässä kakkoskerroksessa. Vein jääkaappiin jugurtin ja lihapullat, mutta kuivamuona taitaa säilyä hyvin huoneessakin, ainakin väliaikaisesti.

Jokaisessa huoneessa on myös oma suihku- ja wc-tila. Ne on itse asiassa remontoitu nyt kesän aikana, ja siellä näyttääkin tosi kivalle! Ikeasta kävin ostamassa suihkuverhon, mutta ilmeni, että se on hieman liian lyhyt... Ehkä se kuitenkin välttää nyt hetken tuossa.


Täällä on muuten tosi hiljaista, olen ehkä 4 tyyppiä nähnyt täällä yhteensä tähän mennessä. Välillä käytävältä kuuluu askelia ja vaimeaa puheensorinaa, mutta eipä sen kummempaa. Luulen, että suurin osa porukasta ehkä tulee huomenna vasta? I don't know.

Anyways, täällä ollaan, ja jännityksellä huomista odotellen - WIIII!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olen pitkäaikainen lukija, vaikka kommentteja ei tulekaan aina laiteltua :) Haluan vain sanoa että olen seurannut blogiasi jo pitkään, myös amerikanreissu blogia! Videopostauksia kaipailisin - niitä turhia löpinöitä tai hauskoja kokkausvideoita :) Vai miten olisi "päivä kanssani" tyylinen videopostaus? Jatka kuitenkin samaan malliin, kirjoitat ihanan arkisistakin asioista ja vaikutat jalat maassa -tyypiltä :)

Emma kirjoitti...

Hei, kiitos tosi paljon kommentista! :) Oon tosi laiska itsekin kommentoimaan toisten blogeja, eipä siinä mitään ;)

Kiitos myös postausideoista, niitä otan aina avosylin vastaan. Videointi voi olla hetken aikaa jäissä tässä, kun opiskelut ovat alkaneet, mutta kyllä niitä varmasti jossain vaiheessa taas tulee. :)