maanantai 12. elokuuta 2013

England&Scotland Tour -13: London

Aaahaaaa, aika aloittaa kolmannen reissun setviminen tänne blogiin! 13 päivää se kesti. Järkkäriä en piiiitkän harkinnan jälkeen ottanut mukaan, sillä en olisi jaksanut sitä kantaa. Koska liikuttiin kuitenkin aika ahkerasti paikasta toiseen. Kantamuksinani minulla oli rinkka sekä olkalaukku. Siskolla taas pelkkä reppu sekä vähän reilumpi laukku, joka kuitenkin mahtui esim. lentokoneessa edessä olevan istuimen alla olemaan. Lähtiessä rinkka painoi 12 kiloa ja risat, palatessa 10 kiloa ja risat. Ei mitään hajua, minne ne 2 kiloa oli matkalla kadonnut. Weird?

Anyways, meidän matka alkoi tietysti Helsinki-Vantaalta. Lennettiin Norwegianilla Lontoon Gatwickin kentälle.


Norwegianilla muuten oli WiFi! Se yllätti positiivisesti, ja matka taittui nopeasti...

Gatwickiltä matkattiin ensin junalla Victoria Stationille, ja jatkettiin siitä metrolla meidän hotskulle, mikä oli samainen, mitä minä ja T käytettiin, kun viime joulukuussa (HERRANJESTAS ONKO SIITÄ KOHTA JO VUOSI???) mentiin Big Bangin keikalle. Koska todettiin se hyväksi paikaksi, niin ajattelin, että voidaan aivan hyvin käyttää sitä siskon kanssa nytkin.

Siinä se seisoo, meidän hostelli. Swiss Cottage vai mikä sen nimi olikaan...

Lontoo oli minulle ennestään jo sen verran tuttu paikka, että ajattelin, ettei me tarvittaisi kuin yksi yö siellä viettää. Lähdettiinkin heti hotskulle saavuttuamme tsekkaamaan perusnähtävyydet - mitä sitä aikaa hotskulla hukkaamaan.

Seuraavaksi seuraa pieni kuvavyöry Lontoosta.















Ah, tämä viimeinen kuva on ravintolasta, missä GD (ai kuka? No siis siitä Big Bangistä, jos ei tätä blogia lukiessa ole se selvinnyt haha) kävi joskus syömässä Lontoossa ollessaan. Ilmeisesti siellä on seinällä joku kuva nimmareineen. Etsin ravintolan käsiini, mutta EEEEIIIII SE OLI KIINNI! Muuten oltaisiin syöty siellä, todellakin! Hemmetti, seuraavalla kerralla sitten...

Otin Lontoosta varmaan vähiten kuvia meidän matkalla. Noh, seikkailtiin vaan paikasta toiseen vailla sen kummempaa päämäärää, ja palattiin hotskulle suht koht ajoissa nukkumaan. Koska seuraavana päivänä oltaisiin vähän niinkuin Jane Austenin jalanjäljillä - jauuu!

Ei kommentteja: